Cicikus1 Kızlar merhaba. Bugün 31+6 olmuşuz ultrasona göre. Doktor da artık kan sulandırıcıyi bırakıyoruz dedi. Daha önce bir düşük yaşadığım için bunu önlem amaclı kullandirmisti. Sizler de 32. Haftada bıraktınız mi ? Içim hiç rahat etmiyor tedirginim.
Reyhandmrl Cicikus1 ben 33. Haftadayım bana 34 e kadar kullanacağız dediler . Progestanda kullanıyorum . Kronik hastalıklarım olduğu için sanırım .
Nefesim3 Cicikus1 benim doktorum da 32.haftada bırakıcaz dedi. Bende bıraktım Bi sorun yaşamadım çok şükür ama benn günlük iğnede kullanıyorum oksapar 4000 lik ona devam ediyorum.
tupikbebiskom Cicikus1 25.haftadayiz. Progestanda kullaniyorduk tedbir icin onu biraktirdi sanki bebege bisey olcakmiş givi bir hissiyatim olustu. Surekli alttan mudahale ettirmek istemiyorum gerek duyarsam agizdan peogestan.aldiririm dedi. 32. haftada da kan sulandiriciyi biraktiricam dedi. Zaten onuda tedbir amacli kullaniyoruz. Doktor ne derse onu yapiyorum memnunum doktorumdanda icimde bir ukte veya suphe birakmiyor o yuzden icim rahat.
Mgokkilicc Cicikus1 Kronik hipertansiyon hastasıyım 36. Haftamda bıraktım başka bir doktora gidip sorun isterseniz içiniz rahat değilse çok bir fikrim yok malesef 😌
LivaveLeyla Cicikus1 evet 32.haftada burakacağım bende plasentamda eskime olduğu için kullanmaya başlamıştım 26. haftamdan itibaren kullanıyorum son 1 haftam kaldı
Erkenanne Cicikus1 benim görümcem kullandı ama o iğne kullandı ve doğuma kadar kullandı sezaryendi 1 hafta önceden bıraktı
shydoll Cicikus1 seni çok iyi anlıyorum aynı soruyu bende sormuştum tartışmalar kısmından görebilirsin profilime girip ☺️ 32 de bıraktım 38+5 de doğum yaptım çok şükür hiçbir problem yaşamadım ☺️ Ama 32 de bıraktıktan sonra sürekli hareketlerini saydım eğer hareket azlığı olursa ona kan akışı azalmış olabiliyor bıraktıktan sonra sürekli kontrol et hareketleri bi azalma olursa beklemeden doktoruna git. İnşallah hiçbir şey olmayacak sağ sağlim kucağına alacaksın 🙏🏻🙏🏻
Cicikus1 shydoll bilmiyorum ya hareketlerini hissediyorum ama sanki çok güçlü değil ya da psikolojik olarak mı öyle hissediyorum anlamadım. Sanki coraspini bıraktım da bebek az hareketli gibi geliyor.
Cicikus1 shydoll yok yani sonradan başladı hareket etmeye. Biraz psikolojik galiba benimki. Çünkü kafamda öyle şartladim kendimi bırakınca ya bi sey olursa diye :( çok şükür hareketli bebeğim.
bahtnurr1 Cicikus1 27.haftadayım endişe etmiyorum açıkçası kullanmak belkide sakıncalı olurdu kan cıvıltıcı sonuçta
Yenigelin543 Kızlar bende önlem amaçlı kullanıyorum iğneyi hepiniz sezaryanmi yapacaksınız yoksa normalmi
satigul Cicikus1 başından beri oksapar 4000 ve coraspin kullanıyorum. 32.haftamda bana da coraspini bıraktırdı doktorum. Sadece iğneye devam ediyorum
Saripapatyam1 Cicikus1 bende daha önce düşüğün olduğu için tedbir amaçlı kullanıyordum 33 haftaligim doktorum artık bırak dedi içim rahat etmedi ama doktoruma güveniyorum