Zuhalhlt Sizlerde de var mı bebek vajina ma aşırı derecede baskı yapıyor 32 haftaligim hareketleri artık canımı acıtıyor. Suan mesela oturtmuyor beni alttan alttan vuruyor resmen sanki cikicak ordan o derece sürekli idrarı mi getiriyor , yaşayan var mi
bsrdgn Zuhalhlt ah canim sormaaa kafasi asagida oldugu icin surekli baski yapiyor surekli alt tarafimda ağırlık bazen tuta tuta gidiyorum. Kaskati kesiliyor bazen yürüyemiyorum analik simdiden zor 😁😁
defnosunannesi_ Zuhalhlt hiç sorma canım aynı durumdayım 34+1 tuvalleten cikiyorum kapısında yine tuvaletinm geliryor çok sıkışıyorum ama gelen bir iki damla aşırı rahatsızım bebek bezi takip gezmek istiyorum o hale geldim birde benim aşırı aktif mesane sendormum var hamilelikle iki katına çıktı mahfoluyorum
bsrdgn Zuhalhlt iki turlude bence baski uygularlar zaten. Bende 31+3 um cok fena yanii bitmez bu gunler 😁
Ayyildizmom7 Tuvalette yatıcam artık bizde 31+1 deyiz hareket ettikçe tuvalete gitme isteği oluyor. Birde karnım böyle sertleşiyor biran da toplanma hissi gibi sizde de oluyor mu öyle ?
Tuysl 33+3um kasikta bazen oyle hareket ediyor ki alttan kolu fln cikti geri girdi falan zannediyorum ve her hareketi beni wcye götürüyor 3 damla yapip çıkıyorum dalga geçer gibi donuma salsam islanmicak yani o derece 🤣 bazen gitmekten üşenip düşünmüyor degilim 🤣🤣🤣