MSA001 Merhaba kızlar emınım benım durumumda olan nice anne vardır😢 ne olursa olsun baba evınde doğuracağını bile düşünmek insana çok zor gelıyor ve utanç verıyor. Yanı ben benı doğuma götürecek olan adamın çocuğumun babası değil de babam olması zoruma da gıdıyor utanç da verıyor allahım hepımıze hayırlı bir kapı açsın🤲🏻 Kendımı nasıl motive edeceğimi bilmiyorum süreklı ağlamak istiyorum😶
Adilekorkmaz MSA001 cok zor canim ama bebegin icin kendini uzmemeye calis allah sana ve bebegine hayirli kapilar acsin 🤲
Cansu-12345 MSA001 ne oldu eşine canım ?üzme kendini bebeğini de etkileme evet zor bi durum ama bebeğin için güçlü ol
Merkun MSA001 utanılacak hiç birşey yok canım. Senin baban yavrununda dedesi 🍀 sağlıkla kucağına alırsın inşallah☺️
Deletedmom_33 MSA001 Bence üzmeyin kendinizi. Bırakın yanında olmayan utansın siz neden utanıyorsunuz? Ne güzel annesi ve dedesi olacak yanında daha ne siz yeter de artarsiniz ona ☺️
Tbd Benim eşimde askerde eğerki doğum anlık ve tarihi plansız olursa bende eşim olmadan doğum yapıcam . 35. Haftadayım şimdiden çok sorun stres yapıyorum 😔
Cnpksevval01 Tbd 38. Haftam bitti. Eşim Irak’ta ve doğuma gelemeyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Demek bize o güç verilmiş çok şükür ❤️
Sule0606 MSA001 Rabbim gönlüne ferahlık versin ama kendini hiç üzme. Utanılacak birşey yok oda Allah’ın emri öyle düşün. Tabiki gönül hepsini istiyor ama kendini üzme. Yarın doğduğunda dedesinin gözdesi olur.❤️
Aminegul MSA001 neden utaniyorsun gülüm benim. Seni bu hale getirenler utansin. Sen bebeginle güzel cakitler gecir. Babanada duaci ol bak ne güzel arkanda 😊 her zorlugun ardindan bir kolaylik gelir bu günler gelir gecer belki ilerde böyle düsündügün icin gülersin kendine. Rabbim herseyi gönlüne göre versin.
Busramnida MSA001 Benim eşim asker ben hamileliğimi öğrendim sevincimi onunla yaşayamadım kontrollerime de tek gidiyorum ve muhtemelen doğumum da da yanımda olamayacak her şeyin hayırlısı 😔🤲🏻
momsturk Busramnida asker ve polis eşlerinin ortak sorunu maalesef. Hayat hep bize tek başımıza bir şeyler yapmaya hazırlıyor. Ben de öyleyim. Markete tek git alışverişe tek git haftasonu tek başıma vakit geçir. doktor kontrollerine geliyor çok şükür kısa sürdüğü için. Gelemese de canı sağolsun evlerine sağ salim gelsinler de gerisi hiç önemli değil. Siz de canınızı sıkmayın ölümden başka her şeye çare var.
MineLule MSA001 Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz maalesef , herkes eşini doğumda istiyor yanında ama bazen şartlar elvermiyor, ne mutlu size ki en azından kendi aileniz yanınızda. Sağlıcakla alın kucağınıza, sağlıcakla büyütün 🙏
Beyzan MSA001 utanması gereken sen değilsin ne olmuş olursa olsun ne hata yapılmış olursa olsun sen bir can taşıyorsun. Rabbim sana bu emaneti nasip etmiş. Bu saatten sonra senin hep pozitif düşünmen ve evladını nasıl yetiştireceğine odaklanman lazım. Anne olunca bembeyaz bir sayfa açılıyor sen evladına örnek olduğunu her tavırla kendini de yetiştiriyorsun. Neler yaşadın bilmiyorum ama inşallah evladından sonrs her şey güzel olacak 😌
Nisansimge MSA001 neden utanç verici Bi durum olsun gayri meşru mu sanki çocuğumuz nikahlı kocanızdan değil mi doğanın kanunu bu evlenirsin ve pek tabii çocuğun olur mesele 25 gündür babam kalıyor benim yanımda yardım için 2 yaşında Bi kızım var 29 haftalık haleyim zor ve riskli Bi gebelik birine muhtacım sürekli birisi kalıyor yanımda inan en çok babam varken rahat ediyorum herşeyime yardım eder kızıma bakar yemek bulaşık herlwye yardım eder akşam eşim gelince nöbeti o devralır bunda utancak bişey yok eşini istemem çok çok doğal tabi ama kendini üzüp şartlama
Sare3737 MSA001 2 aylık gebeyken boşandım Haftam babamdayım. Burdan doğuma gidicem. Neler çektiğimi bi ben bi Allah biliyor. İnsan evinde olmak istiyor. Kendi evinde gebeliğini sürdürmek istiyor ama olmayınca olmuyor. Napıcaz. Zaman öyle böyle geçiyor.
Minelll41 MSA001 seni o kadar iyi anlıyorum ki 3 aylıkken ayrıldık 6 aylıkken evlerimizi ayırdık . Hiç bir hastane kontrolüme onunla gidemedim hep yalnızdım . Sağda solda çiftleri gördükçe ağlıyordum hastaneye gitmeyi kesmiştim resmen taaki anneme gelene kadar . Yine internette veya sokakta eşiyle beraber gezenleri görünce içim gidiyor ağlıyorum ama yapacakta bir şey yok . Şükür babanız yanınızda ve destekçiniz. Şimdi size en büyük destekçi geliyor yolda . Bu kadar yük veren rabbim güzel günleri de gösterir sabır 🖤