Aslihn07 Çok erken ama daha kilo almadım boy 1.68 kilo 54 🤷♀️ Çünkü doktorum diyet listesi gibi beslenme programı verdi. Fast food, şerbetli tatlılar, hamur işleri her şey yasak 😂 Allah’tan şu anlık canım da çekmiyor 😅
Gizemmihra Ugurbocegim bende 10+2 benimde mide bulantım geçti uyku sorunum yok sadece adet sancısı gibi hafif agrılarım oluyor 1 ay sonraya vermıstı randevuyu dayanamıyorum göremediğim için böyle bısey oldu mu acaba dıye düşünüyorum bana bakanda yok yakınımda kimse her işimi kendim yapıyorum yemek temızlık sonra vicdan azabı cekıyorum yapmasamıydım diye
nlycltk Ria 11+3 deyim ilk hamileliğim 🤗 şükür sıkıntısız bi hamilelik geçiriyorum ara ara kasık krampları oluyor ara sıra nefes darlığı bazende sabah bulantıları ama çabuk geçiyor sadece kahvaltı biraz geç yapıyorum geçen haftaya gelesiye kadar göğüs ağrısı uçlarında yanma oluyordu bu hafta nedense onlarda geçti 😊 akşamları yatış pozisyonda sıkıntı yaşıyorum sağa sola yatmaya çalışıyorum sürekli alışmak için 😊 başka sıkıntım yok şükür bu aralar
SahraKubra Ria ben Şubat Mart arasında bir yerde doğum yapacağım… 10 hafta 4 günlük hamileyim… İlk hamileliğim… Hamile olduğumu öğrendiğimde eşim yanımda değildi eşime söylemek için ve doktora gitmek için iki hafta bekledim o arada da bebiş göstermeye başlamış kendini 🙈 Eşime söyleyene kadar bende çok inanamadım 🙈🙈🙈
Gizemmihra Ugurbocegim Benım pek mide bulantıların olmadı açıkçası ilaç kullanıyorum belkı onun etkısı olabılır en son 8+5 de gitmiştim
Ygtkgn cinsiyet ögrenen oldumu daha gerci cok erken ama merak ettm bize bir ay sonra anca dedi doktorumuz
merve100 Ria 3. Gebelik aslında ama 2. Diyelim bende öyle düşünüyorum ama bu haftada göbek mi çıkarcılardan göbekle karıştırıyorum 😀 sağlıkla kavuşun inşallah
Alp-2806 10+5 yım ilk başlarda oluyodu ama 2 3 haftadır arada kasığım da ağrı normal mi ?? Bide gaz normal mi böyle 6 aylık hamile gibi şişiyo karnım şimdiden teşekkürler
Ria Alp-2806 Normaldir kasık ağrısı adet agrıdı gibi mi oluyor. Siz yine de bi doktorunuza danısın ne olur ne olmaz. Karın şişliği bende de var 😁
Guzelyuvam denizz1009 galiba ikinci gebelikten dolayı benim ilk gebeliğimde de büyümüştü ama bu resmen 5 aylık gibi duruyor zayıf 62 kilo olmama rağmen 😅
Guzelyuvam Aslihn07 karın kaslarında zaten genişleme olduğu için daha belirgin olabiliyormuş galiba öyle duymuştum 😊 bir kızım var belki onun psikolojisidir diye düşünüyorum Rabbim ne verirse vicdanlı sağlıklı merhametli versin 🙏🏼
Alp-2806 Ria ya adet ağrısı nasıl bir ağrıydı unuttum 😅😅😅 cuma günü kontrole gidicem söylerim o zaman 😅 bunlar hep korkudan oluyo bana 😅 bide geçmeyen mide bulantısı 🥺
denizz1009 Kızlar dün geceden beri göbek deliğimin çevresinde değişik bi acı var. Acaba bebeğin büyümesiyle mi alakalıdır. Sizde oldu mu hiç böyle birşey
Ria denizz1009 Geçmiş olsun kaç haftalık sızınki? bende olmadı bu arada. Rahim kısmında oldu bebek oralarda ya şimdi böyle gerilmeler oluyor.
MinaGamze3 Ria 14+3 ten selamlaar bende Şubat annesiyim inşallah. İlk hamileliğim ve ultrasonlarda asla uyumayan sürekli kıpır kıpır hareketlenen bir prensesim vaarr 🥰🥰🥰
Ria MinaGamze3 Ayy masallah kizlara bayilirim🥰 cok sanslisiniz kendinize bi arkadas geliyor desenize. Ben henuz ogrenemedim. Insallah Eylul sonuna tabi kendini saklamaz ise 🙈🙈
Zumrutkb denizz1009 12+2 olduk biz de. 2 gün önce ultrasonda hareketlerini gördümok duygulandım. İlk gebeliğim. Kız gibi hissediyorum ama bilmiyorum. Bazen sabah kahvaltıdan sonra sebepsiz yere kusuyorum o gün tüm gün zor geçiyor ama sabahı atlatırsam iyiyim tabii 24 Saat yatma isteğini saymazsak. Ona da doktor 2 hafta sonra her sey normale dönecek dedi. Hayırlısı olsun
Hatice_1326 Ria Səlam canım İnşallah sağlıklı kucağına alırsın yavrunu . Benim də ikinci gebeliyim. 19 aylık bir oğlum var . 12 haftalık hamileyim . Şubat annesi olacağım ben de
-M123- Bizde tam 13 haftalık olduk bugün ☺️ 9 aylık evliyim ve ilk gebeliğim geçen hafta %85 erkek dedi yanılma payı bırakalım dedi. Şuan kendimi tutuyorum bişey almamak için biran önce başlasan alışverişe 😍 benim ilk zamanlarım çok kötü geçmedi hatta çok bulantı vs de yaşamadım çok şükür 🙏🏻 ☺️
Ria -M123- Cok guzel rahat bi gebelik geciriyosunuz, dogumunuz da kolay olsun insallah saglikla kucaginiza alin. Isim ne dusunuyosunuz☺️?