Ccyln Bugün 3 kez sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi ya nasıl tarif edeyim bilmiyorum sanki içerden karnım aşağı çekiliyormuş gibi bir his 1 saniye sürüyor ama yine de çok korkuyorum salı günü doktor randevum var o zamana kadar stres yapacağım gibi görünüyor 13 haftalık hamileyim aynı durumu yaşayan oldu mu acaba
Lulemom Ccyln yani bi riskiniz var mı bilmiyorum ama bende olurdu, doktor normal demişti, bıçak gibi saplanan ağrılar gaz sıkışmasıdır demişti, ama tabi sizinkinin şiddetini bilemicem. Doktorunuza bi sorun olmadı
Seda_nrr Ccyln ayaklarınızı yükseğe uzatın bolca istirahat edin bol su tüketin ama yine olursa bi acilde görünün 🌸
Melek-inci11 Ccyln sen Yinede doktora gözük bende gözüküyorum şüpheye düşünce tedbirden zarar gelmez ama kendini de korkutma
Melek-inci11 Ccyln korkma o zaman gebelikte ağırlar normal kendini ferah tut bende 16 haftalık bebeği mi kaybettim sezeryan dikişim açılmış suan gebeyim 18 hafta ufacık Ağrı’da bile korkuyorum
hanimhanimcik yani aşırı derecede zorlayan bir ağrı mıydı? hafif kasık ağrıları normal başta ama sanki sizinki baya ağır bir acı gibi tarif etmişsiniz eğer ağrınız aşırıya kaçıyorsa normal değil tabiki doktora gidin
Melek-inci11 Ccyln Ccyln kendini Korkutma seni çok iyi anlıyorum beyin olarak da kendine zarar verme birşey yok demişse yoktur inşallah sende bebişte taş gibi olacaksınız
Ccyln Melek-inci11 İnşallah öyle olur bir kez o acıyı yaşayınca en ufak şeyden korkar oldum dokuz ay nasıl geçecek bilmiyorum
Selin12- Ccyln korkmayın bende 7 haftadan beri bıçak batması gibi oluyor kac sefer doktora gittim rahim büyüdüğü için ve bebek yerleştiği için normal dediler eğer kanamanın filan yoksa korkmayın ben suan12+4 haftalık hamileyim ara ara banada bıçak batıyor gibi oluyor