TubaEla Kızlar bebişlerin hıçkırığını hissediyor musunuz? Benim bebiş günde en az 4 5defa hıçkırıyor pıt pıt devamlı hıçkırık tutuyor 😃 uzun zamandır hissediyorum hergün bu kadar hıçkırık tutması normal mi acaba?
U-E TubaEla evt normalmiş hatta ciger ve mide gelişimi arttıkca daha cok hıçkırıyormus 30.haftadan sonra hissetmiştim doktoruma sordum bu cok iyi birsey korkma bebegin güzel gelişiyo demekki dedi
Sevgikaya1525 TubaEla 😂benimde öyle ya sürekli hıçkırıyor ve uzun sürüyor 😂kıyamıyorum ya şimdi nasıl zorlanıyor bazn gece uyanıyorum misal bi bakıyom hıçkırıyor
cennetkokulum_ TubaEla nasıl oluyo bu hıçkırık hissi acaba ben anlayamıyorum gibi geliyo sanki ilk gebeliğim ilk heyecanım
TubaEla U-E ben ilk gebeliğimde 30da hissettim bunda 27de başladı hıçkırıklar 😊 ve ilkine göre daha çok oluyor sanki çok hareketli olduğu için belki ☺️
TubaEla cennetkokulum_ kaç haftalıksınız? Aynı yerde düzenli şekilde pıt pıt atmaya başlıyor hıçkırık tutarsa mutlaka hissedersiniz özeklikle haftanız ileriyse ☺️
2sy TubaEla benim bebisi de cok tutuyor hickirik 🙈 ilk oglumda hic olmamisti sanki. Bunda her gun en az 2 3 kez oluyor cok tatli 😊 hickirik tutmasi normalmis canim siviyi yutup tekrar cikarmaya calisiyor solunum egzersizi yapiyor yani, iyi bisey 🥳
TubaEla 2sy evet ciğerleri gelişiyor diyorlar benimde kıZımda bu kadar olmamıştı oğlum hem daha hareketli hem sürekli hıçkırık halinde 😄
TubaEla Gonul_enes 😃 inanırım bende post açarken hıçkırıyordu kıpır kıpırlar sürekli su yutma halindeler demekki 😊
Gonul_enes TubaEla ben 1 numaramdan bilirim hickirihi,2 numarami hatirlamiyorim ama 3numaram asiriiii hickiriyor
RgKurt Kalp gibi tık tık tık uzun süre bişey atıyor karnımda felan o mu acaba ilk gebelik anlamadım pek hıçkırık işini😃
TubaEla Gonul_enes evet benimde ilkine göre bu daha fazla hareketleride fazla umarım sakin uslu bir bebek olurlar 😄
Dilos0705 TubaEla bnmde 30 hftadan snra sürekli günde ,4 defa genellikle yemektn snra hıçkırıgi başlıyordu. İki dk suruyodu smdi doğum ypali 10 gün oldu her gün emdiktn snra hickiriyo ve hiç sevmiyor hickirnayi