bebeliannegeldi busra-byrm Okan üniversitesi hastanesi. Perinatolog Peri Hanıma yaptırmıştım. Gayet memnun kaldım.
BsraAktr Anadolu yakasında suadiye’de Dr Cengiz Sağıroğlu’na yaptırdım 700 tl ücreti ama inanılmaz memnun kaldım 1 saat 15 dakika durduk bebeği çok detaylı inceledi her sorumuzu cevapladı güler yüzle karşılandık her anlamda çok memnun kaldık 🙏
aslanreis İstanbul anadolu yakası çifte havuzlar kadıköyde Zeki Şahinoğluna gittim Muayeneyesi 500 tl gibi bişeydi ben ilk gebeliğimdede ona gitmiştim bu gebeliğimdede gittim gayet memnunum cok güzel anlatıyo sohbet ediyo ilgileniyo
Cerenktkc Dryakbts görüntüle merkezi burası isminde net değilim ama telefon numarasını gönderebilirim.
Cerenktkc Dryakbts 0 (212) 632 10 59 İletişim numarası gitmeden 2 gün önce aramanız yeterli oluyormuş
Bebeksum busra-byrm evet renkli fotoğraf vermek için bile baya bekledik yüzünü açmasını hatta dr gitti raporunu yazdı falan beni bekletti sonra gelip tekrar baktı sırf fotoğraf vermek için. 45dk falan sürdü
busra0501- Bebeksum Gökhan beye 13. Haftamda muayene olmuştum. Gerçekten ilgili bir doktor. Detaylı ultrason fiyatı ne kadar verdiniz?
Bebeksum busra0501- 1000tl di bizim indirimimiz var üye olduğum sendikadan dolayı 750tl vermiştik ama şu an hastane zam yaptı genel olarak %20 sanırım
_ilknurr_ busra-byrm ; bizimkisi mesela yüzünü kapadı vermedi görüntü sırf yüzden görüntü almak icin yürümemı tatlı bıseyler yememı soyledı yedim yürüdüm tekrardan baktı :) baya ilgiliii vee kafanızda ki tüm soruları yanıtlıyor.. ben sizin yerinizde olsam baska doktor arastırmam kesinlikle Ali Hocaya giderdim.. kendi doktorum raporları fılan gördü inceledi kendi bile dedi detaylı güzel bakılıp rapor hazırlanmış diye
busra-byrm _ilknurr_ Ya iste beni zeynep kamilde cok korkuttular o yuzden tekrar detayli ultrason arastirmasina basladim ali ekizi yazan cok oldu
Mk34 busra-byrm dogrudur ben daha önceki çalıştığı doktorun takipli hastasıyım o yüzden biraz daha indirimli yararlandım