melekylmzr sema-inci banada kız yapıyor genelde dediler bizimde daha belli olmadı cinsiyetimiz bir kız bir erkek söylediler bence her hamilelik bir olmuyor her birinde farklı yaşıyorsun belirtileri arkadaşım kıza hamileydi tatlı aşeriyordu hep🤭
sema-inci melekylmzr o da çok değişikmiş kızmda hiç midem bulanmadı tiksinmedim hiç ama bunda 8 haftalığım herşeyden tiksinir oldum
ElifBademmm melekylmzr kızımda 3. ayda kesilmişti ama oğlumda bitmedi 37. haftadayım ve hala ara ara bulantı çekiyorm
melekylmzr ElifBademmm Demek olabiliyor uzun süreli benide korkutmişlardı hemen kesilir diye insan katlaniyor yine onlar iyi olsun da 😊
Mom06226 melekylmzr az önce acilden geldim 14 haftalığım bugün kusmaktan canım çıktı artık geçmiyor bir türlü prilam da kullanıyorum ama boş fayda etmiyor deli olacağım 😢😣
melekylmzr Mom06226 çok geçmiş olsun yiyeceklerden ya da kokudan mı etkileniyorsunuz acaba suyunuzu ihmal etmeyin az sık beslenin en ufak bi aclikta cogaltiyor farkettim
Damlaaamr melekylmzr vallahi ben 4 aya kadar bulantı yaşadım 4. Ayda bıçak gibi kesildi, şimdi 37. Haftamdayım son 1 haftadır ara ara tekrar bulantılarım olmaya başladı 🤦♀️🤷♀️