Hb4634 Kizlar biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazicam sadece size önerim bol bol ilişkiye girin ve hareket edin
Brcuozgr Hb4634 allah analı babalı büyütsün darısı başımıza olsun inşallah… gerçekten işe yarıyor mu ilişki acaba 38+6 hiç açılma yok doktorum bol yürüyüş yap dedi soramadımda ilişkiyi… eşim zaten son günler korkusundan yanaşmak istemiyor 😂
asdmoms Bende 36+3 deyim doktoruma sormayı unuttum en son kontrolde sakıncası olur mu diye.Bi kaç kişiden erken doğuma sebep olabilcegini duymuştum o yüzden son aya girince bıraktık. Bi sorun olmuyo mu
Hb4634 Brcuozgr 38 de doktorum rahim ağzı incelmemis yumasamada yok bebekte yukarda dedi 1 hafta dâ 5 kez ilişki sonucu 39 haftalıkken gittim herşey çok iyi çok güzel yumsamis açıklık var bebek inmiş dedi
Byzz Hb4634 bende 35+4 haftalık hamileyim ama son aylarda ilişki pek önerilmiyor diye biliyorum yanlış mı yani 😳 birde korkarım ya birşey olur falan diye sonuçta kese artık iyice aşağıya iniyor ya bilemedim ki 🤔
Hb4634 Byzz valla ben başından beri hiç ara vermeden son haftada özellikle denedim ciddende faydası oldu