Minikpandaa Merhaba güzel anneler 20 haftalığız karnım hafif biraz çıkmış ve kaşınmaya başlıyor artık hissediyorum yavaştan bebişimi kaşığıma vuruyor bazen o mu acaba bilemedim ilk hamileliğim sizde durumlar nasıl ?
yigitegenin_annesi Minikpandaa göbek deliğin hemen altında biieyler hareket ediyır bazen bebek harekti o 😄benimki sabahalrı daha çok hareket eder bide çikolata yiyinnce
badembid Minikpandaa 19+3′den selam ben de artık yavaş yavaş hissediyorum 😊 karnım az çıktı benim de🥰😍
yigitegenin_annesi badembid Minikpandaa Onun dışında başka rahatsılıklarınz var mi mide bulantııs geçmiş mi
Minikpandaa yigitegenin_annesi evet baloncuk gibi bişey bilmiyorum tarif edemiyorum galiba değişik ilk hamilelik bi de 😄🙏🏻 Anlamadım
yigitegenin_annesi Minikpandaa evet o benımde ilk hamileik daha önce karnımda böyle bieiy olmamişti sen tatlı birşey ye ve bacakalrını uzat bak nasıl canlanıyor senden ricam göbeğini atarmısın büyüklüğüne bakanilirmiyim atmak istersen tabi😊
Minikpandaa yigitegenin_annesi bilmiyorum ya atamıyorum 😄 beceremiyorum daha doğrusu hafif çıkmış yani çok değil
yigitegenin_annesi Minikpandaa o zmn aynı ezgziem diye bri fenomen vardı o da19 haftalık ama karnı 6aylıj gibi duruyor benım neden büyümüyor diyordum😄
badembid yigitegenin_annesi Minikpandaa düzenli değil ama gün içinde hissediyorum 🥰 böyle nasıl anlatsam minik bir tüy tanesi beni gıdıklıyor gibi 😂😊 , minicik bir böcek içimde geziyor gibi his 😂☺️♥️
Minikpandaa yigitegenin_annesi ama şu sıralar çok acıkıyorum midem kazınıyo bi de sanki hafif yanıyo gibi
Meriiih Minikpandaa merhaba ben daha 16 haftalık :)) kilo almadım aksine verdim kusmaktan maalesef ama karnım var yine de birazcık 😁
yigitegenin_annesi Minikpandaa biz beraber ilerleyelim 😂arada sorum oldugunda rahatsız ederim etiketlerim seni😄
Mlhameliha Minikpandaa meraba bende 20 haftalığım canım biraz çıkmış göbeğim hareketi de çok az hissettim bir kça defa