ElifAkkayaKapucu Cinsiyetimiz belli olduuu pipisi burda dedi doktorumuz erkek miş kuzum şimdilik bakalım değişecek mi 💙🙏🏻 Allahım sağlıklı ca kucağımıza alalım bütün anneler 🙏🏻
ereninannsi ElifAkkayaKapucu rabbim hayırlı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde😍😍
gamzeozer16 ElifAkkayaKapucu bende aynı haftalarda öğrenmiştim doktor kesin dedi değişmez dedi ama yinede insan merak ediyor detaylı ultrason da daha net öğreniriz artık😍🙏
Tomrisinizi Bi ben kaldım öğrenemeyen gibi hissediyorum artık 😔 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gamzeozer16 ElifAkkayaKapucu pipisini gösterdigine göre değişmez sanırım🤣 benimkide göstermişti cünkü degismez diye umut ediyorum😂
Hasrt033 ElifAkkayaKapucu 13+5 canım bende 12+4 de öğrendim oğluşumu 💕💕 saga sağlım kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim bütün annelere 😍
Tomrisinizi ElifAkkayaKapucu 14 hafligim 12. Haftada gittim doktora bi kiz dedi bi erkek emin olamadı
ElifAkkayaKapucu Mavi1 bana 13. Haftada bacakları komple açıktı erkek yüksek ihtimalle dedi doktor çıkıntısı var dedi bugün 15. Haftamda gittim kapalıydı bacakları tam göremedim ama kızda olabilir dedi bakalım
Hasrt033 ElifAkkayaKapucu vllh canım. İşte haftaya alıcam test sonuçlarını şimdilik yok yani erkek biliyorum 😁😁