Tugbanne Kızlar normal doğumda bebeğiniz kaç kilo doğdu? Ben şuan 36+3 bebek 3500 kilo daha 40 haftaya da var 4 kiloyu geçerse nasıl normal dogurucam diye düşünüyorum ne kadar kiloda doğurdunuz yavrularınızı?
MucizemE Tugbanne ben doğurmadım ama bugün doktora sordum çatıya bağlı dedi 4 kilo oluncada 4300 felan olunca da oluyor annenin çatısına bağlı dedi
Hmzglm Tugbanne ultrason daki kilo gercek kiloyu gostermiyor canim benim kizim dort kilo dogacakti iki sekizyuz dogdu 😁 smdi ikinci kizimda normal kilo diyorlar oda bi kac gune belli olur cok takma yani
Busraozkaya Tugbanne benim 38+5 te 3700 çıkuyodu. Doktorum zamanını beklerse sezeryan olur, iri bir bebek demişti. Beklemedi benm bebek 39+2 de normal doğum yaptım. Oğlum 3.600 olarak doğdu.
MinikkkMucizem Tugbanne canım benim ablam 5100 gram doğurdu hemde normal çatı ya bağlı herşey yanlış okumuyosunuz 5100 gram 😁
Tugbanne Sezeryan olmak hiç istemiyorum o yüzden tırstım kilolu olunca ya çıkmazsa diye daha çatı muayenesi olmadım haftaya olucam inşallah dar değil-dir