Kızlar 9 haftalık hamileyim, eşimin ailesiyle birlikte oturuyoruz, yaklaşık 1 aydır içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor yemek yemek istemiyorum iş yapmak istemiyorum,mide bulantım yok ama bi gün karnım ağrıyor bi gün belim sürekli bi yerlerim ağrıyor bundan da sıkıldım çok zor geçiyor hamileliğim, uyumak istiyorum bu seferde kaynanam şunu yap bunu yap diye odama geliyor yapmak istemiyorum istemeyerek yapıp odama geliyorum eşim geliyor eve neden hep odadasın niye bizimkilerle oturmuyorsun diyo canım istemiyor diyorum anlamıyor, açılırsın git yanlarına diyo ama ben kendi ailemin yanına gitmek istiyorum onları özledim, burda canım başka bir yemek çekiyor kaynanam bugün şu yemek var sonra yapalım diyo benm annem olsa hemen yapar kendime ayrı yapsam laf oluyor o yüzden yapmıyorum, ne zaman geçecek bu haller bilmiyorum, nasıl açılırım eski halime dönerim onu da bilmiyorum, bazen diyorum kendi evimizde olsak bu kadar canım sıkılmaz istediğimi yaparım diyorum, benm annemde küçük kardeşime hamileyken böyle olmuş kimseyle konuşmak istemiyordum hep yalnız olmak istiyordm dedi, bişey olduğunda hemen sinirleniyorum psikolojim alt üst olmuş durumda benm gibi olanınız var mı?