Mucizepamugum Cagla0707 soylemem meslek sırrı 🤣 saka şaka kemik gelisiminden kafa yapisi yatis pozusyonundan anliyorum tatlim 🥰
Eliff_yagiz Mucizepamugum [url=https://www.hizliresim.com/q25xqvn] Banada bakabilirmisiniz çok merak ediyorum 13 haftalığız burda😊
Mucizepamugum rme16 resmi görünce duygulandim Rabbimin en guzel hediyeleri bu bebekler bize secdeye kapanmis kurban olurum onu verene ❤ erkege cok benzettim canim kac haftalikti burda 🥰
busraba Mucizepamugum dayanamadım bugün gittim🤭 çok hareketliydi ve ultrasona girer girmez ilk çıkan görüntüde cinsiyetini net bir şekilde gördük😍 tahmininiz doğru çıktı bi oğlum oluyor🥰
rme16 Mucizepamugum doktorumuzda aynen öyle söyledi secde eder gibi yatıyor demişti duygulanmıştık ❤️ Erkeğe benziyor dedi ama malum kapanmış göremedik ☺️
Ece003 Mucizepamugum merhaba kaçıncı hafta ultrason resimlerinden cinsiyet tahmini yapıyorsunuz çoğu kişiye tahmin ettikleriniz doğru çıkmış ☺️
Ece003 Mucizepamugum 9+6 lık ultrason resmimiz var rica etsem bakabilir misiniz 🙈 2 hafta sonra gidicem yeniden kontrole lütfeennn bir baksanız ☺️
Ozgrrr herhangibirkullanici tşk ederim bir şey öğrendim dün bizim doktorda yanılma payı oluyormuş eşimin arkadaşına 6 ay kız demiş sonra erkek ama her şeyden önemlisi sağlıklı sıhhatli olsun evladım 2.kızım geliyor oglum olsun istiyordum Allah böyle uygun görmüş bana
Mucizepamugum Svl06 kız diyesim var yaa cikintisi yok popo assagi bakiyo ama kafa yapisi erkek gibi geldi tam emin degilim ama kiz gibi canim 🥰