Littlespy zehranurr benim doktorum da kremden ilaçtan önce sirkeli su denememi söylemişti. Kaynamış soğumuş 1 lt suya 1 çay bardağı sirke demişti ve bende 1 haftada kesilmişti kaşıntı. N-h-e123 Yagmurbaran
N-h-e123 Bende de vardı 2 gündür. Çamaşır giymedim , sirkeli pamukla her tuvaletten sonra temizledim Belki alarjiktir diye beyaz ekmek, tatlı yemedim çünkü geçmek bilmiyor sürekli tekrar ediyor 29. Haftamdayım
Yagmurbaran zehranurr vajina cnm bide idrar yeri kaşımaktan tahriş etmişim 4 defa gitim doktora hic bi fayda gormedim:(
zehranurr N-h-e123 sanırım haberi yok. Bence paylaşmalısınız. O bölgeye her şey kullanılmıyor malum kötü bakteriler kadar iyi bakterilerde var. Belki ilacınızı değiştirebilir, farklı bir tedavi uygulayabilir.
zehranurr N-h-e123 iyi geçmiş olsun ama bu fikri herkese sunmayın. Sizin doğrunuz olabilir ama genel anlamda doğru değil.
Yagmurbaran N-h-e123 nsl kulandin direk surdunmu ben 4 kere gitim doktora kendimi.kaşimaktan tahris olmuşum
N-h-e123 Yagmurbaran linç yiyecem biradan hissediyorum 🙂 neyse suyla sirkeyi karıştırıp pamukla yedirdim o bölgeye .
Yagmurbaran N-h-e123 elma sikesi demi gunde kac defa surdun valla onuda deniyecem çunku ağliyorum gucum.kalmadi:(
Spring02 Defnemmmmmm bende travazol cok fazla kullanmamak kaydıyla kullandım özellikle iç bölgeler cok fazla temas ettirmeden mecburdum fenalardaydım su an iyiyim 🙏🏻🙏🏻
N-h-e123 Yagmurbaran bende çok kötüydüm gece bende ağladım. Uykusuzluk bir tarafa elim hep aşağıda kaşınıyordum. O dudaklar sanki şiş gibiydi. 3 kere yapmıştım
Defnemmmmmm Spring02 evet doktorum önermişti bana çok iyi geldi anında kesmişti ama arkadaşa nasıl yaramadı anlayamadım 🤷🏻♀️