aybukesen 6 haftalık hamileyim grip oldum ilaç da kullanamıyorum önerilerizine ihtiyacım var öksürüyorum ve boğazım yanıyor bu durumu yaşan hamislerden öneri bekliyorum 🙏🏻
prensesannesiiiii aybukesen nane limon bal yap iç canım bende suan grıbım öksürük grıp fena yakaladı benide eczanede hamılelere özel ilaçta var onlarıda kullana bılırsın
SecilM aybukesen aynı durumdayım. Yarın kalp atışı muayenem var. Doktor kovit misin der diye gittim şimdi covit testi verdim 😣 çok zor cidden iştahsızlık halsizlik öksürük nezle. Allah yardımcımız olsun Ben her gün ballı süt içiyorum
Selin12- aybukesen ballı limon ılık su için ballı ılık süt için birde korana virüs testi bir yaptirn isterseniz çünkü grip ile belirtileri aynıymış geçmiş olsun
aybukesen prensesannesiiiii cok tesekkurler bitki caylarını önermiyorlar bende limonlu ılık su fakan iciyorum
zaydn Ben de öyle olmustu nane limon ictim ama çok abartma diger bitki çaylarını da içme dusuk yapıyor aman dikkat et
aybukesen zaydn yok bitki cayı icmiyorum ılık limonlu su falan iciyorum ateşim cıkmaz gece insallah 🥺
aybukesen SecilM evet gercekten yattıkca daha cok hasta oldum burnum tıkandı cok zormus hamileyken hasta olmamaya özen göstermek gerek 😕
prensesannesiiiii aybukesen ben cok denedm onu ama olmadı ılık su limon balda karıstıra bılırsn bide öksürük ıcın şeker gibi hap var emiyorsun rahatlatıyor
SecilM aybukesen ben aşırı pimpirikliyim ama olacağı varsa oluyormuş hakikaten. Eşimin iş yerinde 30 kişi grip olmuş salgın şeklinde. Hepsi covit testi yaptırdı negatif. Ama bana da bulaşmış oldu en olmadık zamanda. 2 senedir grip olmuyordum 😣
Fatma2144 Bir haftadır çekiyorum,önce boğaz ağrısı,şimdi de nezle. Nanenin düşük yaptirma özelliği var dikkat et. Adaçayı gargarası yaptım.bir tane de parol içtim boğazım geçti çok şükür Adaçayı gargarası öksürüğe de iyi gelir
aybukesen Fatma2144 parol icebiliyoruz sanırım değil mi ?yok nane limon icmedim hic ılık limonlu su ballı süt falan iciyorum gecmedi bir türlü 🥺