Zynpksmrekz Ezgiii11 ben salı günü aldırdım canım kulak çubuğu gibi bişey var onu sokuyor içine acımıyor. Enfeksiyon için
Zynpksmrekz Ezgiii11 idrar sürekli geliyor bazen tek damla ama o tek damla bile sanki patlıcakmışsın gibi hissettiriyor 😀😀😀
Zynpksmrekz Kızlar benim leke yeşile döndü bu ne demek ben fena üşütmüşüm ondan bu kadar sancı ağrı 😀😀😀
Bebegim4 Zynpksmrekz bildiğim kadarı İle idrar yolu enfeksiyonu kuzum sancı da şiddetli oluyomuş galiba test ver dicem ama kalkıp gitmek var işin ucunda 😏
Bebegim4 Ezgiii11 bol su iç 5 l falan iç iç çamaşırını annen ütülesin hep rahim ağzı yarasından da kaynaklı akıntılar çoğu zaman
Zynpksmrekz Bebegim4 yeni yaptırdım canım ben 1 hafta oldu temiz çıktı o gün camın önünde yattım baya esmişti üşüttüm sanırım orada 😀
Ezgiii11 Bebegim4 Valla doktor öyle dedi enfeksyon ondan var dedi antibiyotik içiyorum ve fitile ar verdim sara sıra atıcam içinde üctane var cünkü
Ezgiii11 Bebegim4 Kızlar 4 hafta sonra inşallah detayılaya giricem 11 Eylül’de sürüntü vericem bakalım devlete yapmıuorlar galiba
Sfm51 Kızlar merhaba bende serklajlıyım 24 haftalık olduk şükür iki gündür vajinamda sanki dolgunluk mu var desem ya da psikolojikmi bilmiyorum sürekli hareketleri vajinamda hissediyorum böyle olan varmı aranız da?
Zynpksmrekz Sfm51 benle aynısın canım benşm de öyle oluyor sanki içeriden birşey vuruyor gibi değil mi salı doktora gittim söyledim benim kızçe dayağı ile dikiş yerine vuruyormuş bir de arada rahim ağzı kasılıyor dikişten dolayı.
Bebegim4 Zynpksmrekz bende bacağımı ayırıyorum uzanırken farketmeden Rahime nasıl sancı giriyo bi şey olur mu ondan acaba ki
Sfm51 Zynpksmrekz kaç haftalıksınız siz evet doktorda bana detaylıda dedi ayaklarıyla vuruyo makat pozisyonundada olduğu için sana ağrı da yapar dedi ama sanki içimden çıkıcakmış gibi hissediyorum 😅 artık herşeye pinpiriklendiğim için
Zynpksmrekz Bebegim4 öyle hemen etkilenmez ya insanlar bu dikişle çalışıyor geziyor spor bile yapan var yani 🤷♀️
Bebegim4 Ezgiii11 devlette yapıyo canım o testi özelde ücreti ne kadar acaba smer testi 100 lira falan aşağı yukarı Oda öyledir heralde
Bebegim4 Zynpksmrekz ay serkajlı olup çalışsaydım spor yapsaydım bayılırdım heralde wc ye giderken yavaş yavaş gidiyorum 😂
Zynpksmrekz Ezgiii11 ben ilk defa aldırttım nabzım hızlı atıyor dedim doktor bir kaç kan tahlili istedi idrar istedi birde kültür testi yaptı işte hepsi temiz çıktı.
Bebegim4 Zynpksmrekz benimde hızlı atıyo çok ya ama bende kansızlık hat safa da değer 9 ama 8 yakın bi değerde
Zynpksmrekz Bebegim4 değil canım ben kan idrar bir de kültüre 91 TL ödedim ki Denizli’nin en pahalı hastanesinde 😀
Zynpksmrekz Bebegim4 ikiz gebelikle de kan basıncı çok yükseliyormuş bir de havalar sıcak olduğundanmış. Benim kan değerim bildim bileli çok yüksek 😀 doktor kan ilacı verdi ama onu ara ara içiyorum 😀
Ezgiii11 Bebegim4 ya şimdi devlete yaptırsam canımı acıtcak diye korkuyorum kendi doktorum daha Boyle bilgili geliyor olmadı ona yaptırım artık kızlar ne bilim o rahim acmak için alet koyuyorlar okuz gibi