seher1701 Lalin2580 sorun hissetmek değil ki acaba dikişe zararı olur mu bende sordum bklm cevap verecek mi 🙏
Lalin2580 seher1701 bugün olmasa bile yarın mutlaka dönüş yapar canım benim haftam çok erken olmasına rağmen arada ben de hissediyorum inşallah tehlikeli bir durum değildir
Lalin2580 seher1701 evet benim de 22 haftalık bi kaybım var sonrasında bir dış gebelik bu 3.önlem amaçlı atıldı 2 hafta önce inşallah kucağımıza almak nasip olur🙏
Lalin2580 seher1701 ben de perinotoloğa gitmiyorum canım üniversite hastanesinde takipliyim inşallah biran önce atlatırız bu süreçleri
seher1701 Bebegim4 ben özelede gitmiyorum devlette güvendiğim bi doktor var ona gidiyorum numarasıda var aklıma takılan birşey olursa ara sor diye vermişti 🥰
Lalin2580 seher1701 şuan 18+6yız serklaj olmadan önce 30 mmydi sonrasında hiç söylemedi uzunluğunu dikişlerin yerinde normal diyo sadece
Fater Bebegim4 Evet çok şükür Rabbime elhamdülillah🙏Kuzu sen hic oturuyormusun gün içinde yada yemek yerken
Bebegim4 Fater yok kuzum hiç bir şekilde oturmuyorum ben sadece wc ye gideceğim zaman ve üstümü değiştireceğim zaman oturuyorum o kadar doktor otur dedi aslında bakma ben oturmuyorum
seher1701 Lalin2580 Banada genelde bunu söylüyor dikişlerin yerinde herşey normal diyor bu gittiğimde sordum bende düşmüş dedi keşke dedim sormasaydım