Beyza58 Bebegim4 Ya bebiş erken doğarsa küveze para almıyolarmış galiba da Buda belki ona benzer bişrydir dedim yada düşüktür belki fiyatı ne biliyim😅
Bebegim4 Beyza58 doktora sordum kuzum dizinde haberiniz olsun kızlar Allah korusun olurda bebeler erken doğarsa hiç bir özel hastane küveze para almıyo alamazmış hiç bi yerde unuttum bak söylicem söylicem
Sfm51 Kızlar 2 gündür göbek deliğimin üst kısmında sertlik var dokununcada ağrıyo sağa sola falan dönsemde ağrıyo bebek poposunu falan mı dayıyodur sizce hareketlerinide hissediyorum aşağı tarafta böyle birşey yaşayan varmı
Bebegim4 Sfm51 benimde kafası göbek deliliğimin orda hem ultrosonda belli oluyo hemde baktığında kafası orda orda olduğunda belli oluyo galiba ara ara kafasını dikleştiriyolar o ağrı ağrı ve iğne batması gibi oluyo sertleşip
Fater Bebegim4 Elhamdülillah canım iyiyiz taburcu oldum evdeyim doktor Allah korusun bir sorun olursa gel dedi sanciyi bilirsin dedi
Bebegim4 Fater zaten riskimiz var diye böyle korkağız yoksa herkesin bi yerleri ağrıyodur eminim ki sonuçta hamileyiz yani
Gta-35 12 haftaligim bu haftada serviks yüzünden düşük olur mu acaba ? dikisim haftaya atılacak çok tedirginim sanki rahimde baskı hissediyorum