Bebegim4 Tuuub amin inşallah herşeyi zor ama hamd olsun iğneden galiba 2 gündür diz kapaklarım bacaklarım bel ağrım aşırı var , sen şöyle düşün kendini rahatlat biliyorum rahatlamicak da en azından stresin gider bebeğin doktor ihmali yüzünden kaybettin sen bak 24 hafta yaşıyo doğru tedavi ve nasipse Allah istemişse gerçekten 32 hafta kötü bi hafta değil arkadaşım 31 de doğum yaptı ikizlere görsen kocaman oldular maşallah ben 28 tamamlasaydım hayırlısıyla bi 27+4 daha ben 😬
Tuuub Bebegim4 inşallah geçer ağrıların, aynen nasipleri varsa gelecekler inşallah düşünsekte üzülsekte Rabbim ne derse o, maşallah ne güzel, Allah’ın izniyle sende göreceksin o haftaları kuzu daha nice haftalar göreceğiz inşallah
Bebegim4 seher1701 bugün bütün gün ağrım oldu bacak bel kasık diz kapağı ağrır mı insanın ya oturup kalkarken çekiliyor resmen bi yere vurdum gibi klozetten kalkarken 😬
seher1701 Fater benimkide öyle canım böyle elim birşeye çarpıyor sonra fitil yan tarafa doğru gidiyor
seher1701 Bebegim4 benimde rahmin üstü ile göbek deliğim altı şiş gibi bebek oraya vuruyor zaten sanki orası şiş gibi taş gibi elimle dokununca bilemiyorum ya
Bebegim4 seher1701 ayy anlamadım ki neden böyle oldum bugün ben her an tetikteyim sanki bugün kendimi çok rahatsız kötü hissediyorum
Bebegim4 Kubraveysl ben 3 gün önce gittim kuzu 27 haftam da 2.8 cm yaklaşık 3 cm demişti senin haftanda benimde 3.5 cm gibiydi aşağı yukarı
Kubraveysl Bebegim4 ben kızımda net hatırlıyorum 27 haftada benimde ölçüm senin şimdiki ölçün kadardi Ay canm suan istiyorum senin haftana gelmeyi vallah 7 hafta var aramızda sende sağlıkla al kucağına insallah 35 görelim insllh :)
Bebegim4 seher1701 var kuzum var ama korkmayın ondan ya hamile değilken fitil koyarken falan hep oluyodu ki bende takılmayın bebek baskı yapıyo daha belirgin oldu sanki o kadar
Bebegim4 Tuuub inşallah kuzum dua et ne olur geçsin yaa moralim bozuluyor ister istemez haftamız daha çok küçük teyzesi 🤦♀️
Tuuub Bebegim4 geçecek inşallah canım nice haftalar göreceğiz, hep dualarımdasınız sizlerde bana dua edin🦋
1yildirim-bebek Bebegim4 kizlar iyi akşmlar bu topiği yeni gördüm bende sizdenim rahim yetmezligim var malesef ve serklsjda yapilamiyo 23 haftamda anlasildi suan 27 coksukur
seher1701 1yildirim-bebek 23 haftalık aslında serklaj oluyor 24 son değil miydi. Yinede geçmiş olsun sağlıkla al kucağına inşAllah
1yildirim-bebek Bebegim4 acılmam baya varmis benm yani rahim kisaligim sadece amniyon zarı tutuyo dedi doktor hastanedeyim ve sadece vc kalkiyorum
1yildirim-bebek seher1701 saol canm benm rahim cok gevsemis o yuzdn yapamadi ama 3haftadir hastamede yatiyorum cok sukür suan iyiym rabbim insllh hepimizin bebişlerini kucaklrimiza almayi nasip etsin