Beyza58 Fater bilmiyorum ki doktor iyi dedi ama işte bi 1 kilo olsaydı.iyide yedim bu hafta ama işte 😐
Bebegim4 Beyza58 yok değer 6 tek doz yeter sana dedi bi şey olmaz ondan dedi ilacımı içmicem bakalım bide fitil verdi onu da kullan dedi
Sfm51 Bebegim4 canım çok geçmiş olsun doktor kendisi söyledimi ciğer geliştirici şekeri yükseltiyo diye birde ne kadar ücret ödedin🥰
Bebegim4 Fater vuruldum kuzum çok şükür yarın aynı saatte tekrar vurulcam 2 gün bebek hiç oynamaz sakın korkma iğneden dedi
Fater Bebegim4 maşallah iyi olmuş ya şekere dikkat et yükseltiyor bnmde bebiş hareket yavaşlattı çok az şimdi kıpır kıpır🌸
Bebegim4 Beyza58 hiç üzülme kuzum benim 24 de 800 gramdı çok almıştı bak ben kesin 1300 vardır dedim 1 kilo 50 gram her hafta birbirini tutmuyor bu hafta öyle oluyo bi hafta öyle bende yediklerime dikkat edicem ki kilo alsın
Beyza58 Bebegim4 ya ben bu hafta çok dikkat ettim aslında cici bebe falanda çok aldırmıyorum.muzla cicibebe Süt karışımı yaptım soda içtim kaşar yedim ama ne biliyim.desiğin gibi her hafta tutmuyor demekki
Bebegim4 Fater bu Arada kuzum doktor dedi ki Allah korusun oldu ki doğdu dedi bebek Yaşar Allah’ın izni ile sen hiç korkma haftası güzel dedi ama inşallah doğmayacak dedi
Bebegim4 seher1701 10 gün sonra kontrol var bakalım, bide kızlar hepimizin aklında bulunsun kasılma her olduğunda kötü bi şey doğum demek değil dedi yaşancı kasılma oluyo dedi sürekli ve devamlı değilse korkma dedi bana
Beyza58 Bebegim4 evet evet bende araştırdım bu aylarda artık yalancı kasılmalar başlarmış bu normal bişeymiş yani normal gebelikte olan bişeymiş zaten
Beyza58 Fater bu ben😅 ilk 4 ay tatlı resmi yada ismini duysam dahi çıkarıyodum resmen.şimdi rüyalarımda tatlı görüyorum🤣
Bebegim4 Beyza58 yok yok her hafta tutunuyo başta zayıftı sonra birden kilo aldı öne geçti şimdi normalleşti