Bebegim4 _elif- şuanda dikiş atılmaz kuzum bence haftan ileri ama önlem olarak bi şey yapılıyormuş takılıyormuş adını unuttum onu sorsana gerek varmı vs diye
Beyza58 _elif- Bendede dikiş yok. Ben doktoruma özellikle sordum ben önermiyorum dedi.dikişinde bazı ciddi riskleri var enfeksiyon yada kanama yapıyo bebeğini kaybedebiliyosun Allah korusun.bide haftan ileriyse hiç yapmıyorlar
_elif- Beyza58 20.haftam bitiyor. Evet banada oyle dedi. Acilma hunilesme yok dikiş olursa bebeğin düşme ihtimali olabilir dedi. Ya iki ucu …. napcaz bilmiyorum.
Beyza58 Bebegim4 fitil kullanıyoruzya elimizden geçiyo olabilir.ben yapmadan önce elimizde 30 kere yıkıyorum sonra hiç bi yere değdirmeden fitili yapıyorum 😅.Bide elde sabun kalmamasına da dikkat et çok iyi durula elini
Bebegim4 Beyza58 aynısını yapıyorum yaaa parmağımı tırnağımı iyice yıkıyorum ki kalıntı kalmasın anlamadım ben bu işi acaba değer çok mu yüksek
Beyza58 Bebegim4 doktoruna sordun mu değeri.bende bi kere olmuştu bi tane toz verdi onh içince geçti hemen.Sen suyuna falanda dikkat ediyorsun aslında ama.
Beyza58 _elif- Yok ona bişey demedi ama ben ovalamıştım bi kere çok fena ağrıdı iki gün boyunca.kaşıntı ve kızarıklık oldu konuda sordum, oda yağlı bi ilaç o yüzden yapabilir dedi
Bebegim4 Beyza58 kuzum doktor çağırdı çünkü 3 kere kasıldım 15 dk içinde belimde felaket ağrıyo bende gitmem istedim 10 gün olmuştu en son gideli duanı eksik etme bu sefer nedendir bilmiyorum ama çok korkuyorum ben
Beyza58 Bebegim4 Canımm korkma bende her hafta giderken kesin kötü bişey olacak diye korkarak gidiyorum merak etme inşallah bileyim yoktur.Allah korusun olsa bile sen riskli haftaları geçtin Allahın izniyle hiç bişey olmaz.dua edicem söz.gelince haber ver bize hemen
Bebegim4 Kızlar doktor çağırdı gidicem az sonra duanızı eksik etmeyin ne olur açılma bi şey olmasın kasılmam 1 haftadır zaten çok yoğun direndim gitmemek için ama belim aşırı ağrıyo
seher1701 Beyza58 tamam canım iyi birşey o zaman bu sağlıkla vaktinde saatinde gelsin inşAllah 🙏 hepimizin evlatları
Beyza58 seher1701 İnşallah ya her hafta ağlayarak çıkıyordum bu sefer daha umutluyum nedense.değişen bişey yok ama en azından gerilemede yok şükür