Bebegim4 Beyza58 hahahah Allah seni 😂😂😂 biz zıbını yok çocuğumun ortada🙃 ya bide şey duydum oldu ki Allah korusun erken doğdu küvezde kıyafet yokmuş giydirilmiyormuş ee zamanımıza da çok ver zaten korkak paniğin tekiyim dedim otur yerine sus 😂😂😂😂😂
Beyza58 Bebegim4 Aynen öyle sadece bezle duruyorlar🥺 Benim zaten kıyafetler gözüme çok küçük göründükleri için hastane çıkışı dışında yenidoğan almadım hepsi 0-3 aylık 😅 Onlar bile minnacık diyorum ya bu çok küçük dar gelecek bebeği sıkmasın diyorum 😅
Bebegim4 mutlugebeee hahahah😂😂😂 doktora dedim 36+ da alın bebeği dayanamıyorum 🤪😂 ama verdiği gün 37 38 denk geliyo beklerse beyfendi bakalım doktorun verdiği güne son 70 🙏🏻 Bebeğime sesleniyorumdur sen bunu başabilirsin sen inanılmaz bir gücün ve inanılmaz bir sevgin de var 💪🏻💪🏻💪🏻 Hahahha😂😂😂🙈
mutlugebeee Bebegim4 hahhshahhah valla inşallah yaa 😂 bencede benimkinide 36 da falan alsın bu kalp daha fazla dayanmaz😂 şimdiden gün mü verdi kız iyi erkenden kararlaştırmışsınız😂😂
Bebegim4 mutlugebeee günümü almadım da doğumu konuştuğumuzda bu günler de alırız vs dedi , kasılman var mı benim kasılma bel ağrısı İLE başım dertte şu 1 haftadır
seher1701 Zeynep’le konuştum bebekleri solunum cihazından almışlar anne sütü vermeye başlamışlar şuan iyileşmiş maşAllah. Selamı var hepinize ☺️
Bebegim4 seher1701 ayyy rabbime şükür olsun çok şükür olsun Allahım , kendileri mi nefes alıp veriyorlar mış Allahım maşallah subahanallah ve aleyküm selam olsun ay nasıl sevindim içim içime sığmıyo şu anda Allahım sonsuz şükür olsun sana , nerden konuştun
mutlugebeee Bebegim4 yok ya magnezyumu ikiye çıkardığımdan beri kasılmam hiç olmadı desem yeridir çok çok nadir oluyo o da eskisi gibi değil hiç hissetmiyorum bile, ama artık bu haftalardan sonra olsada normal korkma yalancı kasılmalar başlıyor🙏🏼
Bebegim4 seher1701 ayyy Seher nasıl sevindim maşallah çok şükür rabbime , bize de umut oldu o iki fındık 🤍
Beyza58 Bebegim4 oyy maşallah ya Allah annesine bağışladı yavrularını.ikizdi değil mi bide.kaçıncı haftada doğmuştu
seher1701 Bebegim4 aynen öyle daha ben çok küçüğüm ama olsun ☺️ Çok sevindim sağ Salim evlerine gelirler inşAllah
Bebegim4 seher1701 geçiyo zaman Allah’ın izni ile bak bebişler doğalı iki hafta oldu , ciğer geliştirici için dk sayıyorum ben ya 27 haftayı sevmiyorum 28 geçelim hemen 🙈 sen 22 mi 23 mü oldun mu kuzum
Bebegim4 Beyza58 ikizdi kuzum 26+3 de doğdular maşallah subahanallah inşallah amin sen cümlemizinkini bağışla rabbim inşallah
Bebegim4 Beyza58 kız saçmalama dört gözle onu bekliyorum ne zararı faydası var bebeğe ciğeri geliştirmeye yönelik erken doğarsa Allah korusun nefes alabilsin diye yapılıyor
Bebegim4 Fater eve geçmezler kuzum daha 35 36 Olana kadar çıkarmıyorlar diye biliyorum küvezden bebişleri
Beyza58 Bebegim4 Evet fayadasıvar biliyorum da hani normalde bebeğin kendi gelişmesi gerekirken iğneyle önden geliştiriliyor o yüzden bilemiyorum ki
Fater Bebegim4 progestan atarken icindeki et parçasını iyice hissetyorm bide fitil atacak yer bulamıyorum içi şişmiş etle kaplı sanki öylemi herkesin 😆bebisler büyüyor rahim kemigine ağrı yapıyor bele ağrı bacağa heryere en çok rahim belden geçmezse korkuyom
Bebegim4 Fater hahahha gülmekten öldüm sana şimdi 😂😂😂😂 sanki kocaman bi et var dimi önünde zorla ittiriyor gibi oluyoruz bir yamuk gidiyo sanki ay Allahım ne komik bende diyorum bu niye gitmiyo daha komiğini söyliyim gül eşime diyorum ben benim içimde kocaman et gibi bi şey mi var diyorum gitmiyo bu fitil 😂😂😂
seher1701 Fater o bendede oluyor heryeri et kaplamış gibi elime geliyor gibi bende tek bende mi ki diye düşünüyordum
Bebegim4 Fater galiba öyle arkadaşım 31 de doğurdu 35 36 civarı çıktı bebekler küvezden onunda ikizdi