Beyza58 Bebegim4 bilemedim ya.bu hafta hep kilo aldıracak şeyler yedim bakalım yarın ne diycek doktor
Fater Bebegim4 öylemi keşke çıkmasam iyi olsamda burda bakıyorlar ilaç veriyorlar kalmak iyi geliyor⭐
Bebegim4 Fater kuzum ebelere sorsana kaç haftadan sorma bebekler yaşama tutunuyo daha çok diye ben her ebeye soruyorum belki umut olur biraz daha
Fater Bebegim4 şey dedi doktr Allah büyük doğarsa yaşama ihtimali yüksek dedi kuvezde gelişir sen moralini yüksek tut en önemlisi bu diye konuştu
Bebegim4 Fater ay Allah korusun haftaları çok küçük 😢 sağ sağlam vaktinde gelsinler, rabbim kaderlerini yazdı onlarında,hayırlı kaderleri olsun tüm yavrularımızın inşallah rabbim bağışlasın biz mücadelemizi sonuna kadar verelim bakalım nereye kadar nasip
Komorebi Kızlar biz 24+0 olduk bugün . Gece adet ağrısı gibi ağrım oldu çok korktum :( size de oluyor mu öyle
Komorebi seher1701 inşallah normaldir ya vajinada batma da oldu ağrı hafif az önce. Perşembe günü idrar kan verdim temiz çıktı. Ama koyu renkti hala öyle idrarım. İnşallah biz de sağ salim 9 ayı tamamlar bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz 💌
seher1701 Komorebi o batma bende hep oluyor enfeksiyon oluncada batma oluyormuş. İnşAllah hepimiz kavuşuruz. Senin bebek tek mi ikiz mi
Beyza58 Komorebi bende batma falan yok ama idrarım koyu renk suyu günde 1,5-2 litre içiyorum ondan mı acaba
Komorebi Ezgiii11 ben her ihtimale karşı cefaks kullanıyorum başladım dr yazdı. İnşallah düzelir Rabbim korusun yavrularımızı😔