Beyza58 Bebegim4 Valla çok haklısın ben bile 3 haftadır yatmama rağmen çok sıkıldım ama diyorumki bebiş gelincede yatmayı, uyumayı özlüycem o yüzden değerlendiriyim diyorum.kendimi öyle avutuyorun😅
Beyza58 Kızlar ben pruluton iğneyi 3.kez vuruldum son vurulduğumdan itibaren iğne yerim çok kaşınıyor biraz şişti ve kaşımaktan yara oldu neden olabilir sizce
Bebegim4 Beyza58 benimde öyle oldu bi kaç kere şişmesinin sebebi ilacının dağılmaması eşine ovalattır ki dağılsın ilaç o zaman kaşınmadı da geçer
Bebegim4 Beyza58 7 aydır yata yata ayağa kalkınca ayaklarım titriyor artık kaslarım güçsüz kalmış 🤦♀️
Beyza58 Bebegim4 Ama benimki kaşımaktan şişti sanki bide iğne vurulduktan hemen sonra orayı ovmuştum dağılsın diye bu seferde ağrısından duramadım günlerce
_elif- Bebegim4 Beyza58 kızlar bende bu igneden oluyorum. Doktorum sakın ovalama bu iğneler ovalanmaz demisti. Birsuru şey söylediği için rahim kisaligim ile ilgili aklim uctu gitti nedenini sormadım.
Beyza58 Bebegim4 Ay valla yürümeyi unutucaz😅 Ama bu durumu yaşayıp normal rutin işlerine devam edende varmış hiç bişey olmadı diyor
seher1701 Beyza58 iğne vurulduğu zaman ovulmazmış ebe öyle söylemişti bana morarmasına ve şişmesine neden olurmuş