Ezgiii11 Kızlar idrar enfeksyon için antibiyotiğe başladım ben bikere o gecirmişti gene onu içiyorum. Diger antibiyotiği bıraktım valla. Korktum serkulajda idrar enfeksyonu önemliymiş cok su içiyorum içtim su nereye gidiyor anlamadım
Bebegim4 Ezgiii11 olunca oluyo yaa dikkat ediyoruz ya işte beyin üstüne düşersen o insanı buluyo korktuğumuz için böyle oluyo ağrı bile öyle 🤦♀️
Ezgiii11 Bebegim4 Benim doktorum ilişki yasak değil demişti ama benim kocam yok o yuzden 😂 gerek yok benegimim sağlıklı olsun
Bebegim4 Ezgiii11 kız gerçekten mi serkajlıyken yasak değil dedi şok oldum 😳, yaa zaten yapılır dese de yapmam kokumdan bebeğimden önemli değil de korkuyoruz rüyadan rahim kasılıyo ya 🤦♀️
Bebegim4 seher1701 aaaa😳😳 yok yaa yapılmaz eksik kalsın oda kaç ayımız kaldı ya rahim ağzını açsa Allah korusun 🤦♀️
Bebegim4 seher1701 boğazım kırzarmış batıyo ya canım çok sıkıldı gece uyku tutmadı korkumdan dolu dolu sanki boğazım gidip enfeksiyon testi vermem gerek
Fater Bebegim4 Dün acile geldim yatış verdiler kuzum ne kadar kalcagim belli delli nstye bağlanıyorum müsadiye altındayım gece biraz sancı çıktı şimdi gözükmüyor çok şükür rahim ağzım 25cm.dusmüs ondan yatış verdi kasılmaların arka arkaya olunca
Bebegim4 @Fater kuzummmmnm nasılsın kız yazsana şuraya hastaneye gidicem dedin ses yok merak ettim çok
Fater Bebegim4 vurdular 1 toz gece hiç bilinmiyor ne kadar kalınır kuzum ama gidişat onu gösteriyor galiba kalırım burda kafam rahat tek bebeğim iyi olsunda 🙏
Bebegim4 Fater benimde hep öyle 1 haftadır kasılmam çok oluyo gitmedim de acile alttan bakarlar diye nasıl muayane ettiler
Fater Bebegim4 Bence git kuzu ihmal etme kasılma sancı oluyormuş çok sıksa alttan mecbur baktı kasilmam olunca elidee hafifdi doktor riskli olsa bakmam dedi baktirmazsan ya açıklık varsa daha kötü bilemeyiz dedi bende izin verdim