Bebegim4 Kızlar doktorun dediği tarihle 12 geçince son 73 günümüz kalıyo Allahım zamanında nasip et ne olur 💙 sizlerin kaç gün Allah’ın izni ile zamanında
esratpl benim bi sorum var serklaj sonrası enfeksiyon neden oluyor neye bağlı yani rahim dikişi dışarı atmaya falan mı çalışıyor yoksa açık yara şeklinde olduğu için mi enfeksiyon kapıyoruz🤔
seher1701 Bebegim4 ben ikiz olunca 38 göremem herhalde 😂 ama 34 32 yeterli dedi doktor bklm 🥰 hayırlısıyla sağ Salim sağlıklı sıhhatli vaktinde saatinde gelsinler inşallah
Bebegim4 seher1701 amin amin inşallah yaaa bi 30 hayırlısıyla gelseydik daha kolay olurdu inşallah herşey
Bebegim4 esratpl kaç haftalıksın canım doktorun fitil antibiyotik vermedi mi ya bence vajinal progestan kullananların daha çok oluyo bende kullanıyorum kaç tane iç çamaşırı değiştiriyorum artık yine de geliyo geri yine de geliyo
esratpl Bebegim4 18+1 antibiyotik kullandım düşmüştü şimdi tekrar yükselmiş yine antibiyotik başladım🥲 progestan kullanmıyorum aslında ama bilmiyorum neden oluyor🥺
Bebegim4 Fater oluyo geçen sordum ya size sızlama gibi yanlarımda göbek deliğimin çevresinde sızlıyor ufak çimcik gibi böyle dimi
Bebegim4 Fater galiba bebişler yer açıyo kendine benim tahminimde afedersin taharet alınca klozete oturunca kalkınca daha çok oluyo sanki yada ayakta dikilince biraz
Bebegim4 Fater benimde aynı daha demin anneme bak ne kadar gerilmiş dedim galiba bebekten yaa yeri daralıyor artık kilo alıyo dolduruyor karnı