Bebegim4 Fater hastane değil kuzum bu klinik evet orda vurmuş nst odası herşey var minik hastane gibi düşün
Fater Bebegim4 tabi cnm.o paraya doğum yaparım😆 ne dicem bel ve sırt bölgem dayak yemiş gibi ağrıyo normalmi
Bebegim4 Fater valla normal mi bilmiyorum 3 gün çektim bugün de yeni çıktı belime bıçak batması gibi sancı giriyo bende anlamadım O ne öyleyse
seher1701 Bebegim4 benimde bebeğin biri sadece geceleri top gibi oluyor mideme yakın yerde 1 dk falan sadece bir kere olduğunu gördüm yatış pozisyonundan mı ki acaba ama toplanınca çocuk herhangi bir ağrı sızı olmuyor gerilme olmuyor karnımda
Bebegim4 seher1701 kasılma olduğunda bebek hiç hareket etmiyo sadece orası top gibi oluyo kaşığa baskı oluyo bele sancı giriyo , bebeğin kendi toplandığında hareket ediyo ve bunlar olmuyo Ordan anlarsın kuzucum
Bebegim4 Fater benim doktorum işte kuzum aynı doktorlarımız, ama anlaşmalı hastanesi var yatış olduğunda orda yapıyo
Fater Bebegim4 Anladım kuzum bnimki karışık serklajimi prof yaptı. doktorum ayrı iki kapı olunca kafa karisiyor
Bebegim4 Fater heee doğru o zaman kuzu benim Serkaj yapan doktorla gittiğim doktor aynı doktor devlete gitmedim hiç ben riskli gebeliğe gittim 2 kere burnumdan getirdiler muayaneye tövbe ettim o yüzden Allah korusun yatış olmadığı taktirde gitmem galiba
Fater Bebegim4 Benimkide ikiside özel devlete hiç gitmedim bnde yatış olmadigi taktirde gitmem devlete Allah korusnda ilgi yok.
Bebegim4 Fater ilgi yok üstelik bebeğe çok bahane bulduralar stresten kaç kere kanamam oldu önler yüzünden yaaa sürekli bir problem oluyo nedense oraya gidince
Bebegim4 Yine bir kabızlık mevzusu 🤦♀️ Aşırı zorlanmadım ama az zorlandım oda normal dimi bi şey olmaz
Bebegim4 Fater ama beni aşırı çıkartıyor kuzum o aşırı yani o günde 10 defa gidilir 15 defa büyük abdeste gidilir mi kasıklarım ağrıyo felaket o zaman korkuyorum aşırı zorlanmadım zaten ya ondan da bi şey olmaz heralde
Ezgiii11 Kızlar o kadar yoruldum ki bebekte oynuyor dua edin birşey olmasın oturup tekrar işe devam ediyorum
Bebegim4 Ezgiii11 eşyalarını mı topluyorsun kuzum, aman aman eğilme ağır kaldırma yorulursan dinlen gelen ayaklarının altına yüksek de tut sonra geri devam et dua oku iş yaparken sana emanet rabbim koru diye duam sizinle 😘