ruveyda98 Masal53 ben sancı çekerken bağırdım ama ıkınırken enerji toplaman lazım bağırman fayda etmiyor
Masal53 ruveyda98 doğum anında zaten bağırılmıyo son nefesine kadar ıkınıyosun ben karnıma bastırıldığı için suratım patlayacak zannettim ıkınmaktan
DNZMHMHT Ozgesapmaz benimde arada kasığımdan tutuylrtutuyor niye iki üç saniye tutup bırakıyor sonra kesiliyor düzensiz aralıklarla 7 8 defa oyle oluyor sonra birakiyor
lonelymommy Masal53 kusura bakma da ne kadar itici bir konuşma şekli nasıl sabrediyosunuz böylesi kadına, ben olsam sana mı düştü terbiyesizliği lüzumu yok derdim.gerçekten iğrendim🤔
Masal53 lonelymommy ay bende ne yorum yaptım da tepki yedim zannettim yorumuma bakınca farkettim 😄😄 valla canım kaynanamın öyle ağzı biraz edepsiz daha çirkin laf ettide ben işle alakalı diye işi öne sürdüm yerken sesin çıkmıyo felan dedi 😠
Masal53 Tugce1910 valla sağlık ocağına gittim geldim kahvaltı yaptım oğlanı uyuttum bende uyumaya çalıştım uyudum mu bilmiyorum 😄😄 şimdi oturuyorum göbüş acıktı sarj %4 bitsinde yicem bişeyler
Masal53 Tugce1910 yicem zaten telefonu şimdi sarja taktım geçiyom mutfağa yemek yicem yani sanırsam umarım 😄😄