Kubrakorkut ben ilk yakınımdaki devlete gittim orda kontrol altında değildim doktor daha çatala çıkarmadan azarladı kötü tepki verdi işte neden buraya gelmedin 9 ay boyunca randevu kapamadın mı diye bağırdı çağırdı kağıtların neden yanında değil heryerde peşinde taşıman lazım diye azarladı imza atarak çıktım bu yakınımdaki hastanede adam akıllı doktor yok çünkü bi hastalıkla bile gitsen kan alıyolar bişey yok deyip gönderiyolar… kontrol altında olduğum yarım saat mesafedeki devlet hastaneme gittim o kadar bağırsam da ebeler sadece bağırma dedi öyle sert bi dil kullanmadılar ama bu yakınımdaki hastanede yapsaydım eminim o sancı anımda kapı önüne atarlardı… Sabah 7 buçuk girdiğim sancı odamdan akşam 8 de doğum yaparak çıktım ben o doğum anında dikiş anında ebeleri çenemle sorularımla bıktırdım yinede bişey demediler bana sadece başımı ağrıttın dedi ki haklıydı kadın susmak bilmedim yine doğum yapsam yine fatma ebem yaptırsın isterim ama tekrar doğum yapsam o karnıma bastıran ayuyu asla görmek istemem 😠😠😠😠