Sevgikaya1525 Kızlar ya 31 haftada doktora gittim ve uktasyon da doktorum burnu çok küçük dedi gerçektende öyle bende ultrasyon kağıdım burnu fındık kadar 😂böyle olan var mı doktor bille şaşırdı normlde büyük görünür dedi
Kdk Sevgikaya1525 bizimkide kocaman görünüyor şaşkınım😂 doktorum sen bu burunla gelme dedi ama canım kızım sen gel ben seni koca burnunla da severim😂
Sevgikaya1525 Handeoz 😂😂Hahaah kız benimki hem dik hem küçük babasının burnu gibi doktor hatta çok şaşırdı😂
Sevgikaya1525 Kdk 😂😂hahahah kız aslında normlde büyük görünüyor bende şoktaym hem dik hem küçük dar burunlu 😂ya sağlıklı olsun da herşeye razıyız da😂
[silindi] Sevgikaya1525 benm ilk kizimin da agzi burnu minicik diyordu ultrasonda gercekten de öyle doğdu 3bucuk yasinda hala diyoar ki bunun burnu neden hic büyümüyor 😂😂
Sevgikaya1525 [silindi] ay ya inşallah benim burnuma çekmesini istmiyordm babası fındık burunlu felan 😂😂hep eşime çeksin istedim
Medilifegun Sevgikaya1525 benim ilk kiziminda öyle hatta hamileyken burun koku basık diye amniyosentez yaptirmistim minicik burunlu şimdi yine hamileyim.bu kızımın da burnu minicik dedi doktor
Borusesi Sevgikaya1525 benim 2li taramada burnunun kemigini göremedi doktor 2 kere girdim en son 32 haftada dedi ki burnu kemerli 😂🤣 görünmeyen burun
[silindi] Sevgikaya1525 biz ikimiz de küçük burunluyuz zaten doktor bana bakti sana benziyo dedi babasına bakti yok sana benziyo galiba drdi😂😂 ama bu bebisi bilemiyorum 😂 daha yorum yapmadi😊
Sevgikaya1525 [silindi] hahaha maşallah ya fotoğraf atamadım aslında yoksa atardım 😂bu da doktor babasına bakıp sana benziyor dedi çene yapısı burun felan😂