Merhaba güzel anneler,
sonunda bende doğurdum. 4 Ağustos sabahı doktorumun kararıyla 38+4 de epidural olarak doğuma girdim. İlkide sezeryan oldugu için bunuda bu şekilde kararlaştırdık. İyiki epidural olmuşum ilki genel oldugu için hiç ama hiç tavsiye etmem agır ameliyat agrısına uyanmak berbat. Bunda uyanık olup acı hissetmeden 5 saat kadar bebegimi görüp ilgilendim. Yaln degil cok korktum ameliyathanede. Ortam beni korkutuyor onun dısında tüm talimatlara uyarsanız herşey normal ilerliyor bence kesinlikle hastane ve doktor hemşireler anestezi uzmanı hizmetliler şans işi ben bu konuda çok ama cok şanslıydm herşeyden cok memnundm. Anestezi doktoruma ne kadar teşekkür ettigimi hatırlamıyorum hep başımdaydı muhabbet sohbet bitirdik işleri. Size tavsiyem bol bol yürüyün hiç ama hiç oturmayın wc işi kesinlikle bilgiden geçiyor size tavsiyem ilikli kemik den çorba yaptırın yada yapın ilk bunu için direk wc ye çıkıyorsunuz aynı şekilde bebekte öyle ben 1 gün kaldm evime geçtim sütünüzün gelmesi içinde bol bol su tüketip emzirmeye çalısın benm tam anlamıyla bugün yoğunlaştı hiç vermemzlik yapmadan 2 saat arayla emzirdim. Yanınıza 3 yedek eşofman alın derim ben kendi işimi gördügüm için biraz batırarak yaptm üstümü 😂 o yüzden eger destek varsa 2 takımda iyi olur. Bebek için bana 3 takım yetti 1 gün için çünkü beyfendi her alt açmaya işedi üstüne 🤣🤣 erkekdeki tecrübeyi edindim. Şuan 3. Günüm azda olsa agrım var hala katı yemiyorum ki rahat wc ye çıkim diye. Hatta bi yandan evimi annelerim temizlerken bende vileda yaptm iyi geldi bana 😁 tek sorunum sıcak ondan dolayı terlemek bana zulüm. Umarım sağsalim sizde dogurup bebeklerinizi kucagınıza alırsınız. Varsa sorunuz seve seve yanıtlarım. Aklıma gelenleri yazdm size 😘