mutluugizz Kızlar ecopirin 150 mg kullanıyorum günde 1 tane doktorum 34.haftada kesilecek dedi ama tam gününü sormayı unuttum 33+6 da içip 34+0 da mı içmeyeceğim yoksa 35+0 da mı içmeyeceğim böyle bir durumu olan varsa yardımcı olabilir mi 🤔
Emelg mutluugizz bana 2 doktorda 32 de kes dedi. Bende 32 başındamı yoksa 33 e dönerken mi dedim hayır 31 hafta 6 günde sonuncuyu alacaksın dedi
Selma_aygun mutluugizz o çokta farketmez bence benim Dr um 32. Hafta da bıraktırdı bı hafta önce bı hafta sonra çok fark etmez
Asli3333 @mutluugizz sadece ecoprinmi kullanyrsnz yoksa kan sulandirici iğne ile birliktemi ben ikisini birlikte kullanıyorum mesala aspirini 32 haftada kestim çarşamba günü sezeryan olucam igneyide salı günü de yapicam pıhtılaşma sorununuz mu var yoksa tedbir amaclı mi kullandiriyor doktoronuz
mutluugizz Asli3333 rahim damarımda direnç çıkmıştı ondan dolayı sadece hap olarak kullanıyorum 34 te kesileceğini söyledi doktorum
Asli3333 @mutluugizz doktorunuz en doğru kararı verecektir. Sıkıntı yapmayın gecms olsn sağlıkla kavuşun bebeğinize☺
Saripapatyam1 mutluugizz senin kan pihtilasman var mıydı yoksa tedbir için mi. Benimki tedbir amaçlı kullandık ilk bebegimde de kullanmıştım. Bu haftalarda biraktirmalarinin nedeni de erken doğum olursa kanama durmaz diye sanırım benimki sezeryan olucak