Aiteh Firdevss167 benimkide oyleydi yaa 😃😃 hatta uzanmistim karnima bakiyorum karnim hareketli diyorum ki bu ne demek yaa bebek cikti bu hareket ne boyle 🤣🤣 vAllahi sanki icerde yeni bi bebek vardi . Korseni tak duzelicek toparlanicak. Spinal sezeryan oldum bende. Zaten spinal sezeryanda hiss var ki aci yok sadece spinal sezeryan aciyi bloke ediyor dis cektirince bi igne vuruyorlar ya guzun uyusuyor ana sikinca filan acimiyor oyle iste
Firdevss167 Aiteh inşallah biran önce gider bu göbek 😂 ödemde çok varmış bende. Ya ben acı hissetmedim ama bastırma asılma çekiştirme hepsini hissettim valla
Aiteh Neslihanbew nasil bi yapisiklik cacanim ? Ben taktim dogumun sabahi gunu bizim ulkede takiliyor korsesiz yataktan bile kalkamazdim hic bi sekilde hareket edemiyordum korseyo kim uretdiyle Allah razi olsun ya. Hareket etmezsem hep yatarsam tamam ama hep hareketdeydim bebegime bakmam gerekiyordu karnimda sarkip sallandigi icin o kesigi aşagi dogru cekip dahada acitiyo o yuzden taktim ben 1 ay kadar
Neslihanbew Aiteh doktorum zaten sar diyor sıkı bir şekilde ama korse sıkılığını istemiyorum dedi. Kaslarda erimeye kadar yol açabilir içeride herhangi bir yapışıklık olsun istemeyiz dedi.benim dün oynadığım dışarı alıp içeri soktuğum organları sen bir gün sonra korse ile sıkamazsın yerine oturması için zaman vermelisin dedi. Ama çarşafla sar tülbentle sık sar sarkmasın canın acımasın ayağa kalk diyor zaten cancazım :) siz bilirsiniz sonuçta risk var diyor kesin demiyor
Ikizdeniz Firdevss167 spinal zor oluyor mu ya bende spinal isteyecem bakalim uygun görürlerse şişlik bi müddet sonra iner ben dogum yaptigimda hic yapmamış gibiydim zamanla indi odemim cok vardi çünkü
Firdevss167 Ikizdeniz ilk doğumunuz genel anestezimiydi. Spinal ben acı hissetmedim ama asılıp çok bastırdılar çekiştirdiler onların hepsini hissettim
Firdevss167 Neslihanbew benim tüm organlar dışarı çıktı spinalde herhalde baskı acı çekiştirme baya hissettim bende korse işini soracağım bi bakalım canım 😇 sararım sonra korseye geçerim hemen herhalde
Aiteh Neslihanbew ha anladim benim taktigimkorse boyle demirli falan degildu ya kumastan yumusak cirt cirtliydi
AylinCk Firdevss167 iner iner canım üzülme inşallah yaa daha benim doğuma 11 gün var bende çok ödem tuttum
mothers_baby2021 Bendspinal sezeryan oldum .Doğum esnasında hiçbir şey hissetmedimAma sonrasında ağrılar beni mahvetmişti,doktorum korse tak dedi dün taktım bende ama kanama oldu ,o yüzden çıkardım normal sporla o göbeği eritmeyi düşünüyorum inşallah gider :)
Firdevss167 mothers_baby2021 ben doğum esnasında da çekiştirme basınç hissettim çok hemde deli gibiydi. Ameliyat sonrası da dikiş ağrısı beni mahvetti arada da baş ağrısı tabi. Peki genital bölgenizin üstü de şişti mi ameliyat sonrası
Firdevss167 Neslihanbew sallantı asılma çekiştirme hepsini hissettim ben ya 😇 anladım inşallah biran önce göbeğim iner çok ödemim varmış benimde
Aiteh Firdevss167 oyle olmasi gerek zaten. Bende odaklanmamaya calisiyordum hep hemsirelere bana soru sorun dedim. Stresim azaliyordu
Ikizdeniz Firdevss167 evet ilk dogumum genel anesteziyle oldu cokta dayanilmayacak gibi degildir heralde dimi
Neslihanbew Firdevss167 bende öle yapıyorum cnm iç çamaşırı aldım yüksel bel toparlayıcı olanlardan ama baya sarıyor beli göbeği 40 ı çıkana kadar onunla idare edeceğin sonra yamuna lateks korse :)
Firdevss167 Ikizdeniz spinal de valla canım acıyı hissetmiyorsun kestiklerini felan ama bastırıyorlar çekiştiriyorlar asılıyorlar bunları çok hissettim ben. Genel anestezi nasıldı aceba canım ayılması zor onda da diyorlar doğrumu
Ygmr15 Aselzara000 ya gerçekten mi ama doktor bana bol bol su icin dedi🌸 bu arada cok az göbeğim kaldi iki gündür korse takiyorum ama bunun hakkinda bi iki olumsuz yorum gördüm sizin var mı bi bilginiz
Neslihanbew Firdevss167 ben korse özelliği taşıyan atlet ve yüksel ben külot aldım. Arkadaşım trendyoldan yün korse aldı şu beli ağrıyanlar sıcak tutsun dik duralım vs amaç taşıyanlardan. Ama almasam evde ne yapabilirim dersen tülbenti beline güzelce dolamanı tavsiye ederim ya da o tarzda bir bez parçası belini göbeğini sarsın yeter. Ama şu var eğil kalk bi iş yap vs zor olur evdeki eşyalar diğer dediğim tarzda bakarsan rahat edersin aslında
Ikizdeniz Firdevss167 iki saat sonra uyandim canm genelde pekte sıkıntı olmadi ama ilk bebegi gormek icin spinal isteyecem bakalim
Ikizdeniz Firdevss167 genel bi bakima iyi hic bi seyden haberin yok ama iste bebegi en.son anne görüyor onda da
Aselzara000 Firdevss167 aynen su içince fazla yemek yiyince göbek oldugu gibi kalır biraz kısıtlamak gerek yeme icmeyi
Firdevss167 Ikizdeniz spinal de ben kesmeyi felan hissetmedim de asılmaları basmaları çok canımı acıttı bide benim ayaklarımın uyuşukluğu yarım saat sonra açıldı canım bebeğimi hemen küveze götürdüler benim bebek 4 kilo doğduğu için sonra yanıma getirdiklerinde ben gördüm dikiş ağrım çok oldu bide baş ağrısı