fenci_anne Merhaba kızlar, bebek havlusu alacağım önereceğiniz bir site var mı , e bebek ten baktım ama güzel değil pek , yumuşak birşey istiyorum, sizler nerden aldınız
Pelit7 fenci_anne H&M in bornozunu aldım daha kullanmadım ama gayet güzel dokusu yumuşak ebebektekiler sert gelmişti bana
AysezulalGvn fenci_anne ben lcw den almıştım bambu banyo havlusu indirimde denk gelmişti 40₺ ye aldım 😇
Medilifegun fenci_anne ben ozdilek marka set almıştım ama boşa almışım hiç havlu kullanmıyorum muslin kullanıyorum suyu çok daha güzel çekiyor
Gulceefe-00 Ben de burada bekleyeyim bugün ben de e bebekten baktım sert geldi bornoz takım da kullanışlı olmaz diye almak istemedim havlu alacağım ama nereden alacağım bilmiyorum.
fenci_anne Pelit7 bende beğenmedim e bebek canım . İnternet den mi aldınız hm den mağazadan mı link atabilir misiniz rica etsem 🙏
Pelit7 fenci_anne h&m kendi sitesinden aldım bebek bölümünü seçip arama kısmına havlu yazın çıkıyor link atamıyorum şu an seçtirmiyor sayfayı
feyz123 Trendyoldan irya marka bebek kundak banyo havlusu aldım oldukça yumuşak ve kaliteli. E bebektekiler gerçekten çok sertti.
ElifBademmm fenci_anne ilk kızıma özdilekten havlu bornoz seti aldım, şimdkinede onu kullanırım havlu nede olsa renk farketmez dedim ama babası yine dayanamadı a101 de denk gelmişti yumuşak bi banyo havlusu onu aldı. Değiştirerek kullanırım artk ayrıca içinede hem müslin hemde tülbent beyaz örtü yaptırdım önce suyunu onla alıp sonrada havluya devam ederm.
ZumrutHanim bugun civil ve ebebege baktim. e bebektekiler bibtık daha yumusak sanki ama cok pahalilarya
Ayseee4238 ZumrutHanim https://www.civilim.com/minidamla-bebek-keseli-kurulama-havlusu-80x85-cm-mavi-42270-mvi-1 bu ürünün ayıcıkli modelinden aldım yıkadım hatta korktum yikadiktan sonra sertlesirmi ki diye yumuşacık duruyor hoşuma gitti baya