SevDin Minikmucize06 39 haftalığım son 7 gün sanki daha 1 ay varmış gibi 😂 bu gidişle 40 ı geçerim gibi 🤔 hiç bir belirti Yok
SevDin znurTuncel ahh şu sıcaklar olmasa daha 2 ay beklerim ama son 1 hafta nasıl geçecek diye sürekli kendimi dinliyorum acaba sancı gelecekmi diye sıcaklar beni benden aldı 🤯😅
znurTuncel SevDin bugün hpten fena bide evin önünde arksında çlşma var brazdn çıkıp hepsine bağırabilirim 😃😃😃
SevDin znurTuncel oyy oyy allah yardımcın olsun bugün gerçekten çok bunaltıcı bir sıcak vardı rabbim cümlemizin yardımcısı olsun tek avazda kurtarsın inşallah 😍🙏
znurTuncel Merrcimek amin kuzum inşllah bi an önce kavuşurum yvruma fakat çok hreketli olmama ragmen bişi yok bnde 😀😃😃😃
znurTuncel Pamukkedi artık bnde braktm amaan ne zaman glirse bugün sancı flanda yok dinleniyorum bnde
burcuali38 znurTuncel aynen boşuna çabalama sen 😁 yat keyfine bak ben hep uyuyarak geçirdim hamileliğimi 😁
edasteff znurTuncel biz daha 24 haftalığız ben bile hemen doğurmak yavruma kavuşmak istiyorum o günlerde napcam valla hiç bilmiyorum 😂
Merrcimek znurTuncel Hadi inşallah havalarda çok sıcak iyice bunalmışsındır. Allah bi avazda kurtarsın kuzum 🙏🏻😘