Sinemkurtkarakussk35 znurTuncel vallahi ben 40+2yim sabah 5-6 damla su geldi 10 gibi kanama geldi şuan sancılarımda var yeni geldim hastaneden 1 cm açıklık dediler gönderdiler ne zaman doğurcam acaba 🤦🏽♀️
znurTuncel Sinemkurtkarakussk35 bugeceye yda yrn a dgum olur canmcm duşunu al hzrlığını yp çok az klmş allh saglkla kcagna almyı nasip etsn
znurTuncel Anne3434_ doktorum trih koydu 20sne kadar norml bklerz glmzse 21 inde sezerynla alıcm dedi hycanla bklyrz bklm
Sinemkurtkarakussk35 znurTuncel znurTuncel inşallah aldım gittim hastaneye şimdi sancılarım çoğaldı biraz daha tamamen çoğalınca abdest alırım inşallah bugün gelir sağlıkla kızım😍 darısı başınıza inşallah tüm bekleyenlerin zor oluyo bu evreye kadar beklemesi 😂
Minikmucize06 znurTuncel yok anam sevdi bunlar içeri hayatını aslında çıksalar Bi gün yüzü görseler fenamı 😂
Asyaninannesi znurTuncel Allahdan hayirlisi olsun hepimiz icin kizlar . Artik son gunlerimiZ biraz daha sabr
znurTuncel Asyaninannesi son sabırlar vallahi sıcaklar bi yandan hazırlklar bi yandan allah yrdmcımz olsn
Babies16 Asyaninannesi benim teyzem 43. Haftada dogurdu :) dr un sezeryan talebini reddetti ama ocakta dogurdu.yazin gercekten dayanilcak gini deil 😊
Bihilal znurTuncel ay ben 41+3 te doğurdum nerdeyse askerliğini yapacaktı karnımda 🤣 bakalım kızım ne zaman gelmek isticek 😍
hatilevo Merve5561 ne zamn olduğunu tam olarak bilmiyorum. Geçen gün karnımı vurunca acile gittim. O zamn öğrendim. Gece boyunca kontrol ettiler ilerleme olmadığı için eve geldim.
Merve5561 hatilevo inşallah ilerlemez ben de 32 haftadayim 7mm acilmam var bir anda oldu 7 haftadir ilerlemedi kaldi oyle
Mevsen sevginanc Hayırla doğsunlar ama doğunca hiç uyuyamayacaksınız 😂 yıne elinizdeki fırsatı değerlendirmeye bakın
znurTuncel Babies16 bee yok anam zten çalşyorum 16 hafta ücretli izin zten 4 haftası gitti çocuguma çok az zaman ayırmış olurum oda olmaz 😀😀
hatilevo Merve5561 Şu anda var ara ara. Hatta o gece sancıda var diye doğum olcak dedi doktorlar. Dört tane serum yedim. Geçti sancılar. Enterasan olanda ben bu sancıların hiç birini hissetmedim ☺️
Aslihan26 znurTuncel inş ama vücut yorgunluğu ağrı sızı bile bi belirti sonuçta sona yaklaşıyorsun bence sen☺
znurTuncel Aslihan26 zten max 40 hafta 41 hafta ben oldum 39hafta son varda ne zamaaan bu sızılar 😂😂😂😂