Canselyaren AsyAyse Ortadaki kese fotosunda yolk var gibi ana 7 hafta içinde bebek gorunmeyince doktor boş gebelik demistir
Cansuu1706 Eger gittigin doktordan emin degilsen baska doktora da gorun derim ama benimki boyle degildi mesela kese bos gobi duruyor ama en iyi doktor bilir kac haftalik
AsyAyse Canselyaren bende onu anlamadım işte neye göre 6 neye göre 7 yazıyor. Aynı gün yapılan ultrason görüntüsü o
AsyAyse 2cibebek vajinal ultrasondan bakıldı boş gebelik kürtaj deyince akıl kalmadı işte hiç bişey soramadım
Caglademiral Bende gecen sene bos gebelik gecirip kurtaj oldum Cok sukur hamileyim bugunde kalp atisini duydum olusmaya baslamis allah sizede nasip etsin insallah cok korkmustum bundada ayni sey olucak diye fakat tekrarlamiyormus
AsyAyse Canselyaren özele gidiyordum. Devlet hastahanesine gittim o gün. Beklemeni tavsiye ederim bebeğin oluşması için müsade et kendine dedi belki geç yumurtlama olmuş olabilir vs. Gibi şeyler söylendi sabırla ayın 12 sini beklemeye çalışıyorum
Canselyaren AsyAyse olabilir ama kesen güzel gelişmiş ortadaki kesede yolk var gibi bna kalsa başka işin ehli bı doktora git yinede sen bilirsin
Gizmo90 İnstagramdan çağrı Gülümser’e ve drdemet dikmene atarsanız cevap veriyorlar bi yollayın canım bana en altta yüzük şeklinde var gibi geldi