ATC Canselyaren 2.hamileliğim acayip kız hissediyodum hatta kesin kız falan diyodum ama erkek çıktı 😂 ilk oğlumda da erkek hissettim erkek çıktı
demirmommm Canselyaren Evet öyle cidden 😊 Ne hissedersem tersi çıkıyor anlamış oldum bir daha hamile kalırsam 😊
Hilkatkaradagli tuanam25 İlk günden beri bel kalça ağrıları en belirgin ,etten birçok şeyden tiksinme yani görmek bile istemiyordum ,kahve ,çay vs bazı şeyler mide bulantısı ,halsizlik halen sürüyor çok zor geçiyor ya
Smyrayldrm Hilkatkaradagli masalh cnm benımde 2 oglum var bende hep kalbımden kız gecıyo bende oglularımda rahatım ama bu hamılelegım de mide bulantısı mıde yanması koku hassasiyeti hep var cnm 4 ay once de 14 haftalık bir kız bebegı dusuk oldu cnm ınslh allahım tekrar nasıp eder ya 🥰 saglıkla bır kızım olur ınslhhh
Zasya Canselyaren kızımda cinsiyeti söylemenize gerek yok kız biliyorum deöiştim öyle oldu. Bunda hep erkek dedim, ama yine kızmış 🥰 2 kız annesi babası olacağız 🥰🥰🙈
Canselyaren Zasya ilki kız annesi olmakta gerçekten çok müthiş birşey inşallah ikinci meyveden de tadariz🥰🙏
2erkekannesiii Oğlumda hissettim doğru çıktı bunu da kız hissediyorum çünkü oğlumda yaşamadığım belirtileri yaşıyorum önce sağlıklı olsun sonra da bir kızım olsun inş hamile olduğumu bilenler de kızın olacak diyo oğlum biraz kız tipliymiş 😂😄
Canselyaren 2erkekannesiii Bnim kızda oğlan tipli arkası erkek derlermiş 😂 oglunuzfa ne belirtiler vardo🥰
muallimehanimmom5 Canselyaren ben hep ilk çocuğumun kız olmasını istedim tabiki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun en önemlisi o ama hamile kaldığım günden beri erkek hissettim 😃 ayrıntılı ultrasonl netleşti erkek 🐣 annelerin hissiyatı büyük çoğunlukla oluyor Rabbim sizinde gönlünüze göre versin hayırlısı ile iki duyguyuda tattırsın 🥰
Canselyaren muallimehanimmom5 Amin amin çok amin cnm bnde vol isterim birde oğlum olsun yeter dedik 🥰 erkek hamileliğimde kolay geçermiş bnim bel ağrım olmasa hamile olduğumu bilmiyorum 😂
2erkekannesiii Canselyaren oğlumda hiç belirti yoktu cnm aksine çok güzel geçti hamileliğim bunda bulantı baş dönmesi çabuk yorulma halsizlik falan
muallimehanimmom5 Canselyaren herkesin farklı oluyor hamileliği 23. Haftam bitecek hala bulantılarla uğrasıyorum 🙂 daha kilo alamadım zorla yiyorum resmen herkes dedi kız mı bu kadar bulantı yaptı ama erkek işte herkes farklı canım😍