Dmrhzn Oysaki çikolata vişne suyu içip her seferinde öyle gidiyorum bazen bacakları kapalı bazen bacak arasında Kordon var bugün de arkasını dönmüş herhalde artık ogrenemicem bu arada kilosu 1700grm normalmi bu haftaya göre
Lulemom Dmrhzn aman allahım meraktan çatlardım heralde 😄 allah sabır versin bacım 🙊 bizimki 30 dan beri yüzünü hiç göstermiyor. Ultrason çıktısı bile alamıyoruz. İnatçı nazlı diye kızıyorduk😄
U-E Dmrhzn kilosu iyi merak etme canım cinsiyetini alısveris için ögrenmek lazım ama daha zamanda var
Lulemom Dmrhzn üzülme sende inşallah hayırlı bi evlat olsun sağlıkla doğsun da kıyafeti renksiz olsun önemli değil ☺️
eaktr Dmrhzn yani bilemedim ki, bu haftaya kadar elbet görülürdü diye düşünüyorum ben🙃 hadi hiç bişeyde olmadı detaylıda perinatolog da mı söylemedi🤷🏼♀️
Tugbays Normalde görmeleri lazım. Kız bebeklerde mesela rahim ve yumurtalık oluşumu tamamlanmış oluyor onu görebiliyorlar. Sürekli aynı doktora mı gittiniz farklı bir görüş aldınız mı ?
elifkrsbn Dmrhzn bebeğinizle oturup konuşun belki size küsmüş olabilir 😊 bazı bebekler yapıyormuş çünkü benim bebeğimde çok geç gösterdi 24. Haftada falan öğrendik