EsrakeNan Kızlar merhaba 12+6 hamileyim son 1haftadır aşırı derecede gün içinde uyuyorum kafamı kaldıramıyorum sersem gibiyim okadar tatlı geliyor ki uyumak 😂 hiç uyanmak istemiyorum birde hafif baş dönmesi var yaşayan var mı acaba bu durumu ### 🤗🧡
metehaninannesiii EsrakeNan bende bir zamanlar öyleydim şimdi doğum yaklaştı yine aynısu başladı ama sıcaklardan da olabiliyor tabi 😁
nevamm1 EsrakeNan gayet normal benim 16 haftaya kadar devam etti decavit almaya başlayınca geçti galiba birde prilam çok yapıyordu uykusuzluk onuda gece yatmadan önce almaya başladım simdilerde sabahın köründe kalkıyorum sicaklarda uyutmuyor zaten 🥴
aysegulagirturkmen EsrakeNan aynı ben hamile olduğumu öğrenmeden önce başladı 2. Aya kadar devam etti. 😂 uyku ile aşk yaşıyordum resmen . Allah’ın izniyle bi kızım olacak 🌸🌸🤣
teletabi EsrakeNan ah keşke bende uyuyabilsem hamilelik bende hep ters işliyor oğlumdada aynısı oldu doktorumda diyor senin gebeliklerin tersine gidiyor diye 😂
EsrakeNan aysegulagirturkmen rabbim kucağına almayı nasip etsin canım 💚 insallah bnmde kızım olur cok istiyorum 🙏 bnde oyleyim valla aşk yaşıyorum cok tatlı uyumak hiç uyanasım yoksuan hala yatıyorum 😂
Fatma7666 EsrakeNan Al benden de o kadar bende yerimden kalkamıyordum doktorum geliştiği büyüdüğü için anneye uyku yapıyor demişti 🥰
EsrakeNan Fatma7666 resmen bende oyleyim hiç bir iş yapasım yok hep uyuyorum sersem gibiyim gözümü acamıyorum 🤗
bebegimizibekliyoruz1 EsrakeNan 16.haftama kadar bende böyleydim yavaş yavaş düzeldi şimdi 19 haftalığız uyutmuyor hareketleri 😊
Fatma7666 EsrakeNan Bebek geliştiği için sizin vücut halsiz düşüyormuş bol bol su için yoğurt kefir süt peynir proteinli ve kuru yemiş tüketin üstünüzdeki ağırlık hafifleyecektir 🥰
EsrakeNan Ezgice0 evet haklısınız ama uyurken bebek aç kalıyor dıye cok üzülüyorum 😕 cok halsizim cunku kafam kalkmıyor uyku esnasında mide bos 😒
EsrakeNan teletabi benim ilk hamileliğim normal hayatımda cok iperaktif enerji dolu bi insandım hamile kaldığım günden beri hayatımdan bezmiş bi haldeyim 😂😂