Momlove23 Kaynana maynana yok kimse bakmadığı için ilgi çekmek istedim üç kere sordum cevap gelmedi sildim sorun şu Ne sancı var ne Nişan ne ses ne seda bizim kız inatçı çıktı :)) pozisyonu baş aşağı ama henüz kanala girmiş değil ağrılarım var ama doğum sancisi değil rahimde baskı bacak arası ve kaşık bağlantı noktasında ağrım var sadece yurutmuyor sizler neler yaşadınız acaba ne yapmalıyım destek lütfen uygulama da 20 gün görünüyor
Kdk Momlove23 benimde 28 gün var. Acaba şimdiden mi başlamak lazım doğumu kolaylaştırıcı şeyler yapmaya. Kanalda değil henüz. Ya yaparsam da hemen inerse diye de korkuyorum. İlk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum 🤷♀️
UmutsuzPolyanna Momlove23 aaa moderatörler nerede atın bu karıyı yalancı karı asılsız dedikodu ihbarı yapıyor a a a a aaa 🤣🤣 dedikodu var diye gelmiştim ;(((
gokbennn Al bendende o kaadar 23 gün var doguma hiç bir belirti yok geçen hafta doktor bebek kanala iniyor dedi ama ne sancı nede agrım var sadece arada bi bacak arama agrı giriyor
UmutsuzPolyanna Momlove23 bide aslı olmayan başlık atanlar var bu uygulamada ona diyosun balım :)))) keşke annem katil yazsaydın daha çok gülerdik :))
Karanfill Benimde 18 günüm var. Ama benim bir tane bile belirtim yok. Ne ağrım, ne sancım, ne bebeğin kanala girmesi, nişan vs. Karnım bile sertleşmedi. Gelmeyecek bu sıpa sanırım 🤷♀️
Emelg Momlove23 diğer postalarınızı görmem görsem cevaplardım. Benm kızım 35 de kanala girdi ama foğmadı 39 4 fe doğdu hatta ani nişan geldi hastanrye giderken eşim şunu dedi boşa gidiyoruz yine doğmayacak. Sırt ağrılarınız varmı
Momlove23 Emelg çok nadir iki gündür ince beline karın altıma ağrı giriyo ama gaz sancısı gibi geldi bana normalde bu salı için doktorum sezeryan yapalım dedi normal doguramazsin dedi iki ayrı doktora gittim dogurabilirsin dedi stres yaptım sanırım bunlara insanda gecikiyordur