Tgcehalil belki çok klişe gelicek ama ben hikayemi anlatmak istedim 2019 nisan ayında korunmayı bırakmıştık yılın son ayına kadar olmayınca aralıkta ben tüm tahlillerimi yaptırdım rahim filmi hariç hepsine bakıldı temiz çıktı. 2020 mayıs ayında eşim ürolojiye gitti yani korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra nerdeyse 🤦🏻♀️ (geleneksel 1 yıldeneyin olmazsa dr gidin kuralına uyduk birazda) eşimin sperm sayıları düşük çıktı baya baya hemde hareketli çok azdı şekil bpzukluğu vardı sayıbazdı dğnya başıma yıkılmıştı resmen bir sorun yok 3 sorun vardı yani. Her ay yeni bir umutla beklemek nedemek çok iyi bilirim sonra hayal kırıklığı ile dökülen sayısız gözyaşlarını.. en son isyan ediyordum sokaktaki hayvanın bile yavrusu oluyor iken benim neden olmuyor diye. Etrafdan gelen çocuk nezaman soruları lafları zaten içimş kemiriyordu biz daha düşğnmüyoruz genci gezip tozucaz diye geçiştiriyordum. Bubsüre zaefında eşim dr verdiği sperm için vitamin kullanıyordu beslenmesine dikkat ediyordu ben kürler yapıyordum bitkisel vs. Sonra iyi bir üroloji dr bulduk,eşim onunla görüştü 2020 haziran ayında. Sperm testi verdi aonuc yğne aynı hatta sperm kalitesi daha da düşmüştü. Doktor varikosel teşhisi koydu çift tarflı.. ameliyaat oldubayın sonunda hemen. Doktrun bize söylediği 3 ay 6 ay 9 ay vede 12 ay içinde gebelik oluşabilir zamanını verdi bize. Ben o sırada yapmadıgım tek ley rahim filmi dedim rahim filminğ çekilip aradan çıkarttım iki tüpümde açık çıktı. Geldi 2020 aralık ayı. Tık yok hala 6 ay olmuş nerdeyse. Bir akşam boşluğuma geldi ağladım ağlayabildiğim kadar. Belkide bu dünyada anne olmak nasip değilmiş bana herkes anne olmak zorunda değil diye teselli ettim kendimi. İsyan etmicrn üzülmicem hayatımı mafetmicem bu düşünce ve beklentilerle dedim ve söz verdim kendime. Her ay ovulasyon testi ile yumurtlamı takipnediyordum elimde olan tüm ovulasyon testleri attım çöpe. Vee 2021 11 ocak🥲 mutluluktan ağlamanın ne demek olduğunu öğrendiğim ilk gün. Hamileydim adetim 3 gün gecikşmce test alıp yaptım ama gram umudum yoktu. Rabbim hergüne şükretmemi sağlayan mucizemi vermişti bana🤲🏾❤ yazım uzun oldunama umutsuzşuga kapılan ümidini yitiren bu yolda yorulan herkese gelsin. Emin olun hergün dualarımdasınız. Rabbim herkese nasip etsin nasip anneliği 🤲🏾