BabyYoda Kızlar spinal sezaryenden sonra ertesi gün çıkıyor muyuz hastaneden ? (kanama,gaz çıkaramama vb. durumları hariç tutarak soruyorum)
Angelangell BabyYoda Devlette 48 saat dolması gerekiyormus sanırım bende öyle oldu 9 gün oldu doğum yapali
Meltemcee BabyYoda devlet hastanesinde 48 saat yani 2 gub kaliyorsun erken cikmak istersen imza atip cikiyorsun
BabyYoda Polina- Ayın 19′unda öğlene kalmadan olacağım sanırım ameliyat. 20 sinde öğleden sonra çıkarırlar mı ?
YrtswnArkn BabyYoda bebeğiniz yaninizdayken emin olun çok farklı hissedersiniz 😊🥰 zaten özel odalar oluyor tekli
Angelangell BabyYoda Aynen cnm Bide 11 yaşındaki oğlumla hiç ayrı kalmamıştık. O beni çok zorladı.hergun aradı hadi artık gelin diye
Ayliss1 @BabyYoda gaz çıkardıktan sonra çıkabiliyorsunuz genelde 1 gece yeterli oluyor ben bir aksilik olmazsa 1 gece kalmayı düşünüyorum.
BabyYoda Ayliss1 Hastane ortamı beni inanılmaz geriyor çok kötü travmalarım var imkanım olsa hemen doğumumu yapıp çıkmak isterim o derece
Saripapatyam1 BabyYoda bi sağlık sorunu yoksa ertesi gün öğlene doğru taburcu olursunuz. Ben öyle olmuştum 😊
Burcu4135 Hep merak ettigim bi soruydu tesekkürler bende hic sevmiyorum hastaneleri 1 gece kalmak istiyordum hep.