haydibakalim Bunu devlette yapmıyorlar mı benim ilk doğumum olacak kısmetse kimse bana yapmadı normal Doğum için Uygun muyum bilmiyorum özelde yapıyorlar mı özelde mi yaptırsam ?
teletabi haydibakalim devlette doğum yaptım çatı muayenesi yapılmadı ama açıklık muayenesi yaparken anlıyolardır sanırım müsait olup olmadığını yoksa bebeği riske atamazlar sıkışma durumundan dolayı
haydibakalim Burcuckmk sancım mı gelecek yani anlamadım 39 haftadayım ben şuan yapılmadı hala sezaryen mi normal mi olacak aklıma abi sorun
Burcuckmk haydibakalim sancin gelmeni yada bi dogum belirtisi olmanı beklicekler doguramazsan yada sezeryanlik bisey varsa ona gore sezeryana alcaklar ozeldeki gibi onceden belli olmuyor canim
haydibakalim Burcuckmk anladım belki de boşuna bekliyorum normla doğuma uygun değilim sezaryenle yapabilirim ama bekleyeceğim napalım hayırlısı
Burcuckmk haydibakalim sağlıkla insallah canim hic planlandığı gibi gitmiyor ben normali bekledim sanci cektim acilmam olmadi sezeryan oldim mesela
[silindi] haydibakalim geçen bende böyle bi post açmıştım bazıları yapıyormuş bazıları doğum sırasında bakıyormuş yani devlet biraz kişiye göre değişiyor sanırım allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌼
[silindi] haydibakalim keşkeee en azından bilgi verseler yine içimiz rahat olur bazen yorum okuyorum 37 haftada şu kadar açılma var veya 38 hafta böyle açılma olmuş biz bilemiyoruz maalesef açılma var mı yok mu
Kardeleen haydibakalim çatı muayenesi olmaktan kaçıyorum ben. Sen yapsınlar istiyosun 🙈 sancıların başladığında bakıyolar zaten mutlaka sıkıntı yapma allah kolayca doğurmayı nasip etsin