Asena17 Hanimlar gecen hafta persembe betam 19 pazar 116 sali 211 bugun de 987 cikti artis iyimis doktorum yarin gel dedi gunde 1 bucuk kat artis var yarina kadar 1000 kusurler de olur buyuk ihtimalle kese gorunur mu acaba sizler kacken gordunuz?
Elfhsyn Asena17 karından yapılan ultrasonla gözükmeyebilir ama vajinal ultrasonla bakarsa orda gözükebilir
Fulyaaa1 Asena17 en son tahlil verdiğim de 503 dü 3 gün sonra gittim alttan muayene ile görüldü. Ordan daha erken görünüyormuş 🌸
Smyrayldrm Asena17 bende 5+2 de gordum kesemı dun cnm 🥰 cok guzel Bı duygu allahım herkese nasıp etsin cnm ıstıyen herkse islh
Asena17 Smyrayldrm insallah bebegim Rabbim isteyen herkese versinn heyecan basti bana yarin olmaz herhalde 😄😄
Asena17 Hatice017 suan son adet tarihime gore 5+2 gozukuyor ama bi kac gun gec dollendi diye tahmin ediyorum bilemem yine tabi doktor bilir 😄
Miniminibirkuzu Asena17 bende 5. Haftanın içinde gördüm keseyi. İnşallah görürsün canım sonra da kalp atışı için sabırsızlıkla beklemeye başladım. İ