dnz_z Haftam da bugün çatı muayenesi oldum. Normal doğuma elverişli olduğunu hatta 3 cm de açıklıgim olduğunu söyledi doktor. Eve geldiğimde de kanamam olduğunu farkettim. Yoğun bir kanama değil ama ara ara geliyor yine de. Doktorum normal olduğunu adet kanaması gibi yoğun olursa hastaneye gelmemi söyledi. Daha önce aynı durumu yaşayıp yakın zamanda doğum yapan var mı?
teletabi dnz_z 3 cm de sizi nasıl gönderdiler. 2 saat yürütüp tekrardan tuşe etmesi gerekiyordu aslında. Belki nişanınız gelmiş olabilir. Sümüksü bir kıvammı yoksa lekelenme şeklinde mi
Bloggeranne_93 dnz_z canım catı muaynesınden sonra kanama olabılıyor normal yanı burda cok okumuştum aynı durumda olanı. Ha artarsa cok git görün tabıkı
dnz_z Başka kanama oldu sonrasında sümüksü açık pembe lekelenme de oldu. Nişan mı muayeneye bağlı bir durum mu bilemedim ben de. Sancım normalde çok yok.Acıklığa bile şaşırdık. Sancın başlayıp sıklaşınca gel dedi doktorumda, evde vakit geçirme sakın dedi.
Nurayademir dnz_z canım korkma bnm de oyle olmustu catıda bir cm acıklık var ddı sonra aksama kdr adet kanaması gbı kahve rengıydı ılk kırmıZıydı muayeneden ddi sordum o gun sancılarım basldı gcee sabaha kdr bişi yoktu ertesi gun biraz cok geldi peçeteye ben ddim ki kendıme kesin nişan ardım baktı doktrm muayene ettı tekrar 3-4 cm olmus ddı uc gun devm eddi böyle tekrar gttık 4 cm ddi suni sancıyla şükür ki 3 saat snra kızımı normal dogumla kucagıma aldım 💜🤲🏻