Gaye_clk13 Adetime 2 gün vardı erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı acaba böyle birşey yaşayıp hamile olan varmi
teletabi Gaye_clk13 2 gün sonra testi tekrarlayın aynı şekilde erken gebelik testi ile. Ama silik çizgi hemen belirdiyse eğer vardır diye düşünüyorum.
Taze1anne Gaye_clk13 Ben. 🙋🏼♀️ Adet günlerimin içindeydim 1 2 gün anca geciktim ama ben bir hissiyata kapıldım test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Şu an 19 haftalığım. 🥰
Valide Gaye_clk13 benim adetim geciktikten 10 gün sonra silik çizgi çıkmıştı gittiğimde ikizlerim 5 haftalıktı 💋
elfmoom Gaye_clk13 benim silik çizgiydi ertesi gün tekrar test yaptım negatifti kan verdim hamileymişim🤭🤷🏼♀️
Gaye_clk13 Masallh insallh bnde o güzel haberi alırım bnm 2 gün adetime var bnde bir anda esti yapayim dedim erken gebelik testi yaptım silik çıktı insallh pazartesi kan verecegim
Valide Gaye_clk13 ikiz olmasıyla ilgili birşey testten belli olmaz ama silik çizgi pozitif ile aynı değerlendiriliyor canım bence tekrar test yapmaktansa direk beta baktır 💋
Gaye_clk13 Birde bnde polikistik over var yeni evliyim iki ay olacak bu ayın 19 unda olmaz diye korunmadim hiç tedirgindim bu silik çizgiyi de görünce Rabbime hamdolsun dedim insallh olur insallj