Slndfne merhabaaa ☺️ hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ben 2019 şubattan beri hastasıyım. Yumurtalık tümörü ameliyatımı sadece o yapabildi yumurtalığıma zarar vermeden. Ardından 5 tüp bebek tedavim derken artık baba edasıyla güven duyuyorum. Ben yurt dışına taşınıcam bu ay sonu. Ve inşallah bir aksilik olmazsa 31 32 haftalıkken ankaraya dönüp doğumu yine Cem hocada yapıcam inşallah. Düşünün nasıl güvendiğimi☺️
Hastane konusunu hiç sormadık açıkçası. Sadece benim tüp bebek tedavileri HRS hastanesinde olduğu için orda doğum imkanı var mı demiştik, evet demişti. Hastane konusunu @Es_Se daha iyi biliyor. Ben de sormuştum kendisine çünkü ☺️
Siz de hastasıymışsınız az çok tanımışsınızdır, öyle çok konuşkan ve güleryüzlü bir hekim değil. Ama direkt odasına girer girmez nasılsın der durumunu sorar. Son muayenede bana hem odaya girişte, hem de ultrason muayenemden sonra sordu kendini iyi hissediyorsun bir sorunun yok demi diye. Herşeyi tek tek anlatır, hiç gereksiz konuşmaz, ve sizin soru sormanıza gerek kalmaz ☺️ hekimliğine gönülden güvenirim, merhameti ve iş ahlakına da.