Selamun aleykum Rabbimin izniyle bende annelik duygusunu hissettim
Doğum günümün olduğu 28 temmuz akşamı bi durgunluk vardı üzerimde gece 12 gibi uykuya dalmadan evvel içimi bi hüzün kapladı ve aglaya aglaya uyumusum sanki hissetmiş gibi gece 1 de anı bir sancıyla uyandım önce 5 dk da bir gelmeye başladı 2 ye dogru hastaneye gittik esimle daha açılma olmadığını yatış vermeyeceklerini ancak iki saat sonra beni görmek istediklerini söylediler bizde evde çekelim sancıları diye eve geldik esim beni banyoya soktu ılık suyla dusun altında bekledim yarım saat elimle hep karnımı ovdum allahin sana ilham ettiği şekilde gel oğlum dedim sürekli dua ettik esimle ardından sancılarım iyice şiddetli ve sık gelmeye başlayınca sabah ezanıyla annemle kayin validemi çağırdık 3 u cok destek oldular esimle ama en çok esimin varlığı beni rahatlatıyordu her sancı geldiğinde belimi ovuyordu aynı zamanda Meryem Ana otuna da Meryem süresi okuyup suya attim derken bi anda suyum geldi ve sonrası ambulans çağırdık 10 dk da hastaneye vardık ve bi kac sefer ikinmayla sabah 7 25 gece yavrum geldi dünyaya ikindikca sanki havada uçuyorum o kadar lezzzetliydi ki sancılarimi hep unutturdu tek sıkıntımiz ogluşum eli yanağında geldiği için dikislerim biraz fazla oldu ama önemli olan ikimizde saglikliyiz şimdi yanimda gazını çıkarmaya calisiyor😜😊😊rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun